Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 3-0


Δεν παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο στο γήπεδο Αγ. Άννας, αλλά ο καλύτερος Νικολακάκης νίκησε την μέτρια Άνοιξη με 3-0. Λίγες φάσεις, πολλή δύναμη και φάουλ στο ματς, καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα… Ο Μαβίδης σημείωσε και τα 3 τέρματα, τα δύο με κτυπήματα πέναλτυ, που δεν αμφισβητήθηκαν από κανένα. Στο 16’ ο Χατζηγεωργίου έχασε την μοναδική ευκαιρία της Άνοιξης και στο 18’ άνοιξε το σκορ ο Μαβίδης με το πρώτο πέναλτυ (1-0). Στο 58’ ο Νικολακάκης πέτυχε το 2-0 μετά από καλή προσπάθεια και τελείωμα του Μαβίδη. Και στο 77’, πάλι ο Μαβίδης, με νέο κτύπημα πενάλτυ έκλεισε το σκορ (3-0).
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Γουρνιάς.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Αβρ. Παπαδόπουλος): Κατσάνος, Δαμιανίδης (25’ λ.τρ. Πιτέλης), Τσαλερίδης, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Αναγνώστου (75’ λ.τρ. Ρέππας), Λιγκομπόρα, Κωτσόπουλος, Καβάσης (80’ Μιχαηλίδης), Μαβίδης, Μινοσιάν (85’ Μόστλυ).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μανουσάκης, Αμανατίδης, Κατσέρης (40’ Άλι), Τρακάκης (65’ Γεωργούσης), Ιωσήπου, Κοσμάς, Ζιβάνοβιτς, Τσιούμας, Δαρζέντας (55’ Μίχας), Χατζηγεωργίου, Κωβαίος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money