Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: «ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ»



Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαυρίου: «Ο Ολυμπιακός Λαυρίου με την παρούσα ανακοίνωση δηλώνει την αγανάκτησή του για τις αποφάσεις και συνολικά την εν γένει απαράδεκτη, βαθιά αντιαθλητική συμπεριφορά του διαιτητή κ. Κορδολαίμη στον αγώνα της ομάδας μας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΑΝΑ.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω διαιτητής καταλόγισε δύο πέναλτυ σε βάρος της ομάδας μας, τα οποία ουδέποτε έγιναν, όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο. Το μεν πρώτο δείχνει με σαφήνεια ότι ο αντίπαλος παίκτης πάει εκείνος στο πόδι του Τσίκλου και "βουτάει". Επίσης, φαίνεται με σαφήνεια ότι η φάση γίνεται εκτός της μεγάλης περιοχής. Αναφορικά με το δεύτερο πέναλτυ προκύπτει από το βίντεο πεντακάθαρα ότι ο Τσίκλος βρήκε πρώτα την μπάλλα, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει παράβαση.
Η απαράδεκτη όμως συμπεριφορά του κ. Κορδολαίμη, προκύπτει και από το γεγονός ότι απέβαλε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έπαιξαν στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής (για μισό παιχνίδι, όσο τον άφησε), αναφέροντας στο φύλλο αγώνος προφανή και αυταπόδεικτα, από το βίντεο του αγώνα, ψέματα!
Συγκεκριμένα, στις διαμαρτυρίες παικτών μας για τον καταλογισμό του πρώτου πέναλτυ, ο κ. Κορδολαίμης επιλέγει να δώσει κίτρινη κάρτα στον Oλίσε για διαμαρτυρία, ακολούθως ο παίκτης χωρίς να κάνει τίποτα στο χέρι του διαιτητή, εκείνος αμέσως του υπέδειξε την κόκκινη κάρτα! Ας δουν όλοι το βίντεο του αγώνα και θα καταλάβουν.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο διαιτητής έγραψε ότι ο Oλίσε τον κτύπησε με πρόθεση στο χέρι, προφανώς για να πετύχει την μέγιστη τιμωρία του ποδοσφαιριστή μας, κάτι που είναι ψέμα και αλλοίωση των πραγματικών γεγονότων που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Απορούμε πραγματικά γιατί τέτοιο μένος προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μας… Αναφέρουμε εδώ και διαμαρτυρίες παικτών μας ότι ο διαιτητής τους προκαλούσε συνεχώς κατά την διάρκεια του αγώνα και γενικώς είχε απόδοση και συμπεριφορά που δεν προσήκει σε διαιτητή εθνικής κατηγορίας.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα ζητήσει να του κοινοποιηθεί άμεσα η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα. Επίσης, ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή του αγώνα για την συμπεριφορά και την απόδοσή του, διότι προσέβαλε συνολικά με την συμπεριφορά του το σωματείο μας, τιμωρώντας μας για ανύπαρκτες -όπως αποδεικνύεται- παραβάσεις.
Κατά την άποψή μας, είναι απαραίτητη η λήψη αποφάσεων από τον αρχιδιαιτητή και τους διοικούντες. Ελπίζουμε ακόμη και σήμερα, στην ανάληψη της ευθύνης από τον διαιτητή για τα λάθη του.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου περιμένει εντός των ημερών την ανάληψη πρωτοβουλιών από τους υπεύθυνους, σύμφωνα με τους κανονισμούς του αθλήματος. Δυστυχώς, αν αυτές δεν αναληφθούν αφενός θα προσκομίσουμε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων για τις διαμαρτυρίες μας στον πρόεδρο της ΕΠΟ και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, κι αφετέρου αυτομάτως θα καταστούν οι σχέσεις μας με τους διοικούντες την Ένωση, σε σχέσεις υποχρεωτικού και τυπικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση σε σχέση στήριξης.
Τονίζουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στο σύνολο των διαιτητών της Ένωσης. Δεν ανεχόμαστε όμως συμπεριφορές, ευτυχώς από ελάχιστους, που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και δυναμιτίζουν την διεξαγωγή αγώνων με αναβαθμισμένη ποδοσφαιρική ποιότητα, κάτι για το οποίο διαρκώς παλεύουμε αναβαθμίζοντας συνεχώς το έμψυχο δυναμικό μας.
Η οικογένεια Τσίκλου έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι προσφέρει στο ποδόσφαιρο και στην νέα γενιά, προσπαθώντας να κάνει πράξη το όραμα του αειμνήστου προέδρου μας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας, εντός των αρχών της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.
Τονίζουμε ότι παρ' ότι έχουμε χάσει βαθμούς από λάθη διαιτησίας, εντούτοις δεν διαμαρτυρηθήκαμε καν, διότι πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα, από έναν άπειρο διαιτητή. Στον χθεσινό αγώνα όμως, είχαμε μια αχαρακτήριστη συμπεριφορά από διαιτητή έμπειρο, που δεν μπορούμε να την ανεχθούμε.
Τέλος, δηλώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε θεσμικό εργαλείο που διαθέτουμε, προκειμένου να καταδικαστεί αυτή η συμπεριφορά του διαιτητή κ. Κορδολαίμη και θα σταθούμε απέναντι σε όποιο σύστημα επικροτεί και στηρίζει αυτού του είδους τις συμπεριφορές.
Πρέπει να αποφασίσουν όλοι οι θεσμοί που απαρτίζουν το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, τι παράγοντες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές θέλουν. Το πρόβλημα δεν είναι ότι χάσαμε, ούτε ότι έχουμε μείνει πίσω σε έναν από τους στόχους μας.
Το πρόβλημά μας είναι ότι στηρίξαμε με σθένος, κάτι να αλλάξει στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής. Και βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους, να προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν. Θα σταθούμε απέναντί τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι στο τέλος θα τους αποδείξουμε ότι έκαναν πάλι το λάθος, να μας υποτιμήσουν».

* Σημείωση των «Νέων της ΕΠΣΑΝΑ»: Εμείς κύριοι του Ολυμπιακού Λαυρίου (και όσοι ακόμη βιώνετε την τρέχουσα πραγματικότητα), γράφουμε και ξαναγράφουμε ότι τίποτε δεν λειτουργεί σε λογική σειρά στην Ένωση. Εσείς, προφανώς και άλλοι,  δεν μας πιστεύετε ή κάνετε ότι δεν …ακούτε. Τώρα, που τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, σκεφθείτε όλοι οι παράγοντες, πού πάει το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής…

* Στιγμιότυπα αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money