Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ


ΟΛΙΣΕ
Με την έναρξη των μεταγραφών αναμένονται πολλές μετακινήσεις παικτών. Ήδη, υπάρχουν οριστικές συμφωνίες μεταξύ αρκετών ποδοσφαιριστών και ομάδων. Εμείς θα δημοσιεύουμε συνοπτικά τις μετακινήσεις που πέφτουν στην αντίληψή μας.
- Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές κατάφερε να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός Λαυρίου. Νέο απόκτημα αποτελεί ο 36χρονος Νιγηριανός μέσος Εγκούτου Ολίσε, ο οποίος ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Δράμας ενώ έχει αγωνισθεί και στην QPR Αγγλίας (2006-7)! Ο Ολίσε γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1981, κι αγωνίσθηκε στις γαλλικές Νανσύ, Λουχάνς, Μπουβέ, Γκρενόμπλ, Λα Λουβιέρ, Μονπελιέ και το 2008 στον Πανθρακικό. Ακολούθησαν αρκετές ελληνικές ομάδες (Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου, Πανηλειακός, Καλαμαριά, Πανσερραϊκός).
Ακόμη, ο Ολυμπιακός Λαυρίου απέκτησε τον 28χρονο (γεν. 12/3/1989) μέσο Γιώργος Τσίτση. Ο Τσίτσης είναι αλβανικής καταγωγής αλλά κατέχει ελληνικό διαβατήριο. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού (είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2008), κι έχει αγωνισθεί σε Β’ και Γ’ εθνική με ομάδες όπως το Κορωπί, η Καλλιθέα, ο Διαγόρας Ρόδου, η Ζάκυνθος, η Κόρινθος, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο Αίαντας Σαλαμίνας, ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Ηρακλής Καβάλας.
- Μετά τον Αντώνη Καλογήρου, ο Νικολακάκης έκλεισε τον 26χρονο αμυντικό Αντώνη Πάσσαρη (από τον Α.Ο. Μελισσίων), τον 21 ετών μέσο Βασίλη Αναγνώστου (από τον Αχαρναϊκό), τον 18χρονο αμυντικό Αναστάση Ρούντο και τον 26χρονο επιθετικό Μιχάλη Μαβίδη (από την Δόξα Ποντίων).
- Το Κορωπί απέκτησε με υποσχετική μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, τον 18χρονο μέσο Κώστα Μέγα της Τριγλίας Ραφήνας.
- Τα Καλύβια πήραν (πίσω) από τον Σαρωνικό τον νεαρό (18χρονο) μέσο Γιάννη Αλεξίου και από την Λαυρεωτική τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Απέργη.
- Στον Παμπαιανικό επιστρέφουν αρκετοί από εκείνους που έφυγαν το περασμένο καλοκαίρι! Πρώτος ο 21 ετών μέσος Μιχάλης Γκόμπλιας (από τον Αήττητο), κι ακολούθησαν ο 22χρονος επιθετικός Βασίλης Λαγός (από τον Θησέα Ν.Μ.), o 21 ετών επιθετικός Μπρισίλντο Μυρτάι (από την Αρτέμιδα) και ο επίσης 21 ετών κεντρικός αμυντικός Φώτης Παπασωτηρίου (από την Ατλαντίδα). Μαζί ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 33χρονου επιθετικού Ανδρέα Ζήμου (παλιού παίκτη του Μοσχάτου και του Αγ. Θωμά).
- Στον Παθιακάκη υπέγραψε ο 21 ετών μέσος Γιώργος Κώτσαλος (από την Δόξα Ποντίων).
- Σημαντική ενίσχυση για τον Κουβαρά, που θα προσπαθήσει να σωθεί. Αποκτήθηκαν ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Αμπντουλά Σαριαλτίν (δανεικός από τον Ολυμπιακό Λαυρίου), ο 21 ετών μέσος Κώστας Ζαφειρόπουλος (επέστρεψε από την Μαρκό), ο 21 ετών μέσος Κώστας Φουστέρης και ο 27χρονος επιθετικός Κώστας Σταμάτης (από τον Κεραυνό Κερατέας).
- Η Δόξα Αγ. Άννας πήρε τον 28χρονο αμυντικό Λάζαρο Παπαγεωργίου, που έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Ποντίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money