Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4–0



Ο Αστέρας πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και διέλυσε την Λαυρεωτική με 4-0. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Πέτρου Μπόντζου στον πάγκο του Αστέρα!
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε όλους τους τομείς και τους βοήθησε η επίτευξη τερμάτων σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Η Λαυρεωτική ήταν …αγνώριστη, με μόνο ελαφρυντικό την κούραση από τον δύσκολο αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης.
Το σκορ άνοιξε στο 5' με κεφαλιά του Τάσου Καραγιάννη (1-0) και το 2-0 πέτυχε στο 23' με κτύπημα πέναλτυ ο Μπάτσι, ο οποίος το κέρδισε. Στο 35’ πάλι ο Μπάτσι (από πάσα του Κοτζάι) σημείωσε το 3-0, κι έκρινε ουσιαστικά το αποτέλεσμα του αγώνα… Η Λαυρεωτική κινήθηκε κάπως καλά στο διάστημα 25’-35’ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72' πάλι ο Καραγιάννης (από πάσα του Μπάτσι).
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Ντόστης. Στην εξέδρα έγιναν επεισόδια μεταξύ φίλων των δύο ομάδων, τα οποία ηρέμησαν με την επέμβαση πιο ψύχραιμων θεατών…
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης (75' Κόντι), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μπάτσι (75' Κουσιάκης), Κοτζάι (60' Μερκούρη), Μαυροθαλασσίτης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Παππάς, Χουσεΐν, Π. Βανγκέλι, Πώχος, Ακαρέπης, Βίλα, Μαρινάκης (46' Τζώρας), Μαραγκός, Ντε Σόουζα (46' Μουρίκης), Μπάστος, Γιαχάεβ (65' Βουλωμένος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money