Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΣΤΑΜΑΤΑ



Η Σταμάτα πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία εφέτος και το προπονητικό δίδυμο Κουτσογιάννη – Κοπελάκη αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους παίκτες, την διοίκηση και τους φίλους της ομάδας. Στο πλαίσιο της μεταγραφικής της ενίσχυσης, η Σταμάτα απέκτησε τον 21 ετών μεσοεπιθετικό Διαμαντή Άννινο και τον 30χρονο πολύ έμπειρο επιθετικό Γιάννη Μπερμπάντη από το Κρυονέρι. Επίσης, επανέφερε στις τάξεις της τον 33χρονο αμυντικό Δημήτρη Κριεμάδη.
Η δουλειά του Βαγγέλη Κουτσογιάννη και του Γιώργου Κοπελάκη θ’ αποδώσει ουσιαστικά καρπούς την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την βοήθεια της διοίκησης του συλλόγου, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στο έργο και τις ανάγκες τους…

* Με αφορμή την μεταγραφή του Δημήτρη Μητρόπουλου στην ομάδα του Κερατσινίου, το Δ.Σ. και ο πρόεδρος προσωπικά του Α.Ο. Σταμάτας ευχαριστούν τον παίκτη για την προσφορά του στον σύλλογο της Σταμάτας όσο και την αγάπη του προς τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και τα μέλη της διοίκησης. Του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money