Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΝΟΙΞΗ 4–2


Φάση από τον αγώνα
Μέταλλο κυπελλούχου έδειξε ότι διαθέτει ο Κεραυνός. Με τρομερή ανατροπή προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου αποκλείοντας γηπεδούχος με 4-2 την Άνοιξη, που είχε προηγηθεί με 2-0! Οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος κυριάρχησαν. Δημιούργησαν και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, καθώς είχαν και καλύτερη φυσική κατάσταση.
Η πρωτοπόρος της Β’ κατηγορίας Άνοιξη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Πέτυχε το 0-1 στο 20', όταν ο Οσμανάι πλάσαρε τον Χαντζάρα. Ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει, είχε 2-3 ευκαιρίες με Κοτίτσα, Γκόντζο και Ξένο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, όταν από ασταθή επέμβαση του Χαντζάρα, ο Γεωργούσης έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (0-2). Λίγο αργότερα τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο Χουζούρης.
Η είσοδος του Αουρέλ Μουσαράι (55’) αποτέλεσε «κίνηση ματ» του Δ. Μακροδημήτρη. Με δύο δικά του γκολ (στο 63’ με σουτ και στο 67’ με κεφαλιά), ο Μουσαράι έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και στο 71’ ο Κακαράς (με κτύπημα φάουλ) έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (3-2)! Σε διάστημα 8’ λεπτών παιχνιδιού, η Άνοιξη είχε «παραδοθεί»! Στο φινάλε του παιχνιδιού (92’) ο Μπρότσι (με πλασέ) διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δουλγεράκης, Γουρνιάς.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης (55’ Μουσαράι), Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι, Κακαράς, Γκόντζος (72’ Κατσίκης), Κοτίτσας, Ντάι (86’ Μαγγανάς).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κεφάλας, Χουζούρης (68’ Λαζαρίδης), Ράλλης, Γεωργούσης, Οσμανάι, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (78’ Μπουσδέκης), Κ. Τσεβάς (71’ Θεοδώρου).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money