Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πανηγυρικό στιγμιότυπο παικτών της Νίκης Δροσιάς

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–0
Η Νίκη Δροσιάς αναδείχτηκε νικήτρια στην αναμέτρηση πρωτοπόρων και παρέμεινε πρώτη και αήττητη! Το παιχνίδι στο ειδυλλιακό γήπεδο της Δροσιάς, ήταν εξαιρετικό και το ντέρμπυ κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων, που σε 3 μόλις τελικές προσπάθειες, ευτύχησαν να σκοράρουν δύο φορές. Οι αντίπαλοι απέδειξαν ότι είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η Δόξα Αγ. Άννας διατήρησε τον έλεγχο, αλλά η Νίκη Δροσιάς είχε την ουσία.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 2’ για χέρι του Χρ. Γκέσουρα μέσα στην περιοχή... Στο 6' μετά από πλάγιο άουτ του Κούζα, ο Καρατσίκος πήρε την κεφαλιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Πολύζος με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 10’ η Δόξα είχε δοκάρι με τον Μουρούτη (σουτ εκτός περιοχής). Λίγο αργότερα (15') σε σουτ του Πάτσιου, ο Γκιόκας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22’ απείλησαν από κόρνερ, με τον Τσούπη να χάνει κεφαλιά εξ επαφής, όπως και στο 28’ σουτ του Μουστάκα μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ, κόπηκε από τους γηπεδούχους.
Η Νίκη πήρε στο 34’ «δώρο» από τον διαιτητή, που έδωσε «φανταστικό» φάουλ (μπροστά ακριβώς στον επόπτη, που έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι) και μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κλ. Μπέτσης γύρισε την μπάλλα, κι από κοντά πάλι ο Πολύζος πλάσαρε σημειώνοντας το 2-0.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο καλό. Ο ρυθμός έπεσε. Στο 60' σουτ του Πάτσιου μπλόκαρε ο Γκιόκας εύκολα. Στο 70' μετά από παράλληλη πάσα του Νταλάνι, ο Τσούπης μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 81' με τον Χαμζάι να φεύγει στην αντεπίθεση, όμως ο Μπακανδρίτσος τον σταμάτησε στο τετ-α-τετ κρατώντας το 2-0. Στο 83' μετά από κόρνερ, ο Τσούπης αστόχησε με το κεφάλι εξ επαφής μέσα από την μικρή περιοχή.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μακρής, Χριστόπουλος. Παράπονα για τον διαιτητή από τους φιλοξενούμενους. Καλοί οι βοηθοί.
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Γκιόκας, Κούζας, Μητρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Κλ. Μπέτσης, Γιαβρής, Ασημακόπουλος, Καρατσίκος, Πολύζος (85' Χαμζάι), Απ. Γκέσουρας (65' Μηλιώτης), Λιβαθινός (75' Χρ. Μπέτσης).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Κεραμιδάς (75' Καλέσης), Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Καλλιανέζος, Παϊτέρης, Παπαγεωργίου (75' Μπίστας), Μουρούτης (82' Μπαντής), Νταλάνι, Πάτσιος.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2
Στο Πολυδένδρι, ο ενισχυμένος Εθνικός Νέας Μάκρης νίκησε τον τοπικό Μαύρο Αετό και ισοβάθμησε μαζί του στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Κωνσταντόπουλου αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) πριν λήξει το ημίχρονο με τέρμα του Παπαθανασίου.
Στο β’ μέρος ο Εθνικός πήρε την νίκη, πάλι με σκόρερ τον Κωνσταντόπουλο (1-2).
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Πειρασμάκης, Γκούγκαρης.
Παίκτες και παράγοντες του Εθνικού, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία των γηπεδούχων.
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Γ. Γκιάτα, Τοτόμης, Καμάρας, Σ. Βασιλάκος, Θεοδωρής, Γάγγας (89’ Ηλίας), Σωτήρχος, Π. Κωνσταντόπουλος (77’ Τζίκα), Ε. Γκιάτα, Παπαθανασίου (57’ Κατσαντώνης).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Καπώνης): Ευαγγελίου, Δημητρίου (53’ Κατσορίδας), Μωυσίδης, Ταμιχτσής (80’ Χατζηλίας), Ελευθερίου, Κόλλιας, Ζαννάκης, Κριτής, Μακρυδάκης (90’ Μπισμπιρούλας), Η. Κωνσταντόπουλος, Μποϊμπέι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–2
Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, το Καπανδρίτι πέρασε νικηφόρα κι από το γήπεδο του Αστέρα Γλυκών Νερών με 2-1. Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ, όμως ο τερματοφύλακας Ζέρης μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία το πλασέ του Κ. Μαντά. Πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 28’ με τον Βλαχιώτη. Όμως, το Καπανδρίτι στο 35’ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, άνοιξε το σκορ με σουτ του Κ. Μαντά εκτός περιοχής (0-1).
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 58’ -σε κόντρα επίθεση- ο Σελίστα βρήκε με σέντρα τον Κ. Μαντά, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων (0-2). Η μείωση του σκορ ήλθε στο 68’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κονδυλίκα, από το ύψος της περιοχής (1-2).
Στο 73’ απεβλήθη ο Σελίστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Αστέρα να πιέζει και το Καπανδρίτι -παρότι κλεισμένο στα καρέ του- να χάνει κι άλλες ευκαιρίες, με ένα «στημένο» κτύπημα, κι ένα τετ-α-τετ! Η ήττα αδικεί τους γηπεδούχους, που έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος. Σημαντικότερες, η κεφαλιά του Βλαχιώτη στο 79’ και το πλασέ του Ντούγια στο 85’.
Διαιτητές: Ντόστης – Περδίκης, Περδίκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Κοσμίδης): Ζέρης, Κονδυλίκας, Σπυρόπουλος (65’ Π. Ντούγιας), Λουλάκης (78’ Κοντιπάνος), Αβραμόπουλος, Σκανδάλης, Πατραμάνης, Λεντζάκης, Κοβάνης, Λάζ. Βλαχιώτης, Χριστόφ. Παππάς.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Πάντος): Σαρρής, Φετάι, Λίκο, Τυροβόλης, Βελτανιώτης, Άκης Βασιλάκος, Σπ. Τσαλίδης, Κων. Μαντάς (73’ Μάριος Μαντάς), Σελίστα, Νέλι (86’ Στέφ. Σδράλιας).

* Ο Αμφιάραος Καλάμου αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κι έχασε ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 με τον αρκετά καλό Αυλώνα. Το τοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε αμφίρροπο, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά. Ο Αυλώνας είχε μια καλή ευκαιρία με τον Τσαμπά, ενώ ο γηπεδούχος Αμφιάραος είχε τετ-α-τετ που αποσόβησε ο τερματοφύλακας Καλέμης. Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Βάλλας, Νίκας.

* Το Γραμματικό επικράτησε εύκολα του αδύναμου και ελλιπούς Πανσταυραϊκού με 5-1, αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-1. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Αμάτι, Μεταξάς, κι ένα ο Κληρονόμος. Οι φιλοξενούμενοι (με 11 μόνο παίκτες) πέτυχαν γκολ μετά το 4-0. Διαιτητές: Ν. Κορωνιάς – Στάσης, Βουδούρης.

* Ο Φοίβος Βάρης νίκησε 2-1 στο γήπεδο Βούλας το Συκάμινο, με ανατροπή… Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 30’ αλλά οι γηπεδούχοι όχι μόνο ισοφάρισαν (1-1) στο 50’ με τον Τουρπέτα αλλά στο 95’ πήραν και την νίκη με γκολ του Κυπαρίσση (2-1)! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής (Μαργαρίτης – Μπέκας, Ραδίσης) δεν έκανε ούτε σέντρα μετά το γκολ και σφύριξε απευθείας την λήξη του αγώνα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money