Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0-3: Το 0-1 από σουτ του Γιαμά

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3
Ομάδα άλλου επιπέδου πλέον, με τις επιστροφές των ταλέντων του και τις άλλες μεταγραφές, ο Παμπαιανικός νίκησε δίκαια τον γηπεδούχο Κουβαρά με 3-0.
Ο Κουβαράς παρά τις προσπάθειες για βελτίωση, δεν δείχνει ότι μπορεί να συνέλθει. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ζεστοί στο παιχνίδι, κι απέκτησαν τον έλεγχο από νωρίς. Εκτός από τα 3 γκολ δημιούργησαν πολλές ακόμη ευκαιρίες…
Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Γιαμάς, με ωραίο σουτ βολέ από το ύψος της περιοχής (0-1). Στο 33’ ο Παρθένης «σημάδεψε» με πλασέ το οριζόντιο δοκάρι του Κουβαρά.
Στο β’ μέρος και μετά το πρώτο πεντάλεπτο, η καθίζηση των γηπεδούχων ήταν εμφανής ενώ ο Παμπαιανικός δεν χαλάρωσε αλλά …σπαταλούσε τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες του! Τελικά στο 75’ με ένα γκολ-υπόδειγμα εκτέλεσης φάουλ του Γκόμπλια, πέτυχε το 0-2. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη (0-3), με κοντινό πλασέ του Λαγού, μετά από ωραίο συνδυασμό όλης της επίθεσης και τελική πάσα του Μυρτάι στον σκόρερ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Σοφιάς.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν, Γιάν. Χατζής (60' Βαρσαμογιάννης), Φουστέρης, Κοντζιάς, Πρίφτης, Σαριαλτίν (47' Μπουλούμπασης), Σύρος, Σταμάτης, Τόλιας (80' Λιάπης), Ζαφειρόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Παπασωτηρίου, Παν. Χατζής, Γκόμπλιας, Λαγός, Παρθένης (71' Δούβος), Γιαμάς, Τσιγάρας (63' Δημήτρουλας), Μυρτάι (85' Κατσικώστας).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–2
Δίκαια επικράτησαν τα Καλύβια στις Αφίδνες, που «κατέβηκαν» στο παιχνίδι με νέα -ανανεωμένη- σύνθεση, αφού έγινε σημαντική αλλαγή στο δυναμικό της ομάδας…
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ποιοτικοί  κι πέτυχαν το 0-1 στο 13’ με ωραίο σουτ του Μάτι (η μπάλλα κτύπησε στο ένα δοκάρι, στο άλλο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα)! Στην συνέχεια επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα και είχαν στο υπόλοιπο μέρος του α’ ημιχρόνου δύο δοκάρια, σε προσπάθειες των Αλεξίου και Πλάκα.
Οι γηπεδούχοι (με την βοήθεια και του Κλίσι, που επέστρεψε από το εξωτερικό), έπαιξαν δυνατά -ως συνήθως- και μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού υπερείχαν και μόλις στο 2’ ζήτησαν πέναλτυ, σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Τσαλίδη.
Το τελικό αποτέλεσμα (0-2) διαμορφώθηκε στο 60’ με κεφαλιά του Δημ. Οικονομίδη. Ο τερματοφύλακας Μορφονιός σταμάτησε πολλές επιθέσεις των Καλυβίων.
Διαιτητές: Φωστέρης – Δ. Τζαφόλιας, Μπαλάγκα.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Καναβογιάννης): Μορφονιός, Γκιόλλα (80’ Γκοτζογιάννης), Μπεκάι (70’ Ράπτης), Νικηφοράκης, Έ. Άλι, Κλίσι, Μαργέτας (46’ Στεφανουδάκης), Μανουσογεωργάκης, Ταμπάκου, Τσαλίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Καραγιάννης, Τσομπανάκης, Τραϊτωράκης, Κετέογλου (80' Πασχάλι), Φάν. Χριστόπουλος, Αλεξίου, Δημ. Οικονομίδης (65' Ντίνος), Μάτι, Ζατσελλάρι,
Πλάκα (80' Χασουράκης).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0
Η επιπολαιότητα των έμπειρων Παπαδόπουλου και Ντρένοβα, κόστισαν την ήττα του Παθιακάκη από την μαχητική και αρκετά συγκροτημένη Βουλιαγμένη, που έπαιξε στο γήπεδό της κι εκμεταλλεύθηκε τις εξαιρετικές προσπάθειες του Πουλάι και την επάρκεια στην σύνδεση κέντρου κι επίθεσης του Παπαβασιλείου! Από την άλλη πλευρά, ο καταπληκτικός Αγγελίνας δεν ήταν δυνατόν να κάνει μόνος του «τα πάντα»! Ενώ ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος περιορίσθηκε σε ντρίμπλες επί των επιθετικών της γηπεδούχου και ο Ντρένοβα εξάντλησε τον εγωισμό του σε συνεχείς αντιπαραθέσεις με τον Παφίτη, που οδήγησαν τελικά στην αποβολή και των δύο!
Το ματς δεν είχε σπουδαίες φάσεις και κρίθηκε με γκολ από πλασέ του Παφίτη στο 78’ (πήρε ωραιότατη κάθετη πάσα από τον Παντελή Μαντακίδη). Ντρένοβα και Παφίτης απεβλήθησαν με 2 κίτρινες κάρτες στο 80’.
Διαιτητές: Μπερέτας (κράτησε 7’ λεπτά καθυστέρηση) – Λάμπρου, Μακρής. Το παιχνίδι άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση επειδή άργησε να τελειώσει ο προηγηθείς αγώνας του πρωταθλήματος παμπαίδων! Ο Παθιακάκης διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ότι δεν του δόθηκε αρκετός χρόνος για «ζέσταμα» πριν την έναρξη, λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι (92’ Πολάτος), Παπαβασιλείου, Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης (88’ Σωτηρόπουλος), Λάμπρ. Μαντακίδης (90’ Μπακούρος).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Παπαδόπουλος, Αρβανιτάκης, Ρακιτζόπουλος (86’ Κώτσαλος), Κωστής, Κατσός (56’ Γερογιάννης), Αγγελίνας, Ρόμπολας, Ασημάκης (72’ Γιώτης), Μ. Τασιούδης, Ντρένοβα, Μπουτίβας.

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–1
Μεγάλη νίκη του Ωρωπού (παρά τις σημαντικές απουσίες) επί του Πρωτέα. Το ματς κρίθηκε από το πάθος των γηπεδούχων, οι οποίοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και περιόρισαν τον μέτριο Πρωτέα, που εμφανίσθηκε ενισχυμένος με την απόκτηση των Τσιάτσιου και Σκούφη.
Στο α’ ημίχρονο (27’) ο Ωρωπός πέτυχε γκολ με πλασέ του Κανάρη, μετά από πάσα του Μίχα (1-0). Στο β' μέρος ο Πρωτέας κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 50', με σουτ του Παπακωνσταντίνου. Γρήγορα (55’) ξαναπήραν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι. Ο Αλιάι βρήκε με μπαλλιά 40 μέτρων τον Φιλλή, κι αυτός με εκπληκτικό κοντρόλ κατέβασε την μπάλλα, πέρασε τους δύο σέντερ-μπακ και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1.
Ο Πρωτέας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 65', όταν ο Οσμάν με δύσκολη επέμβαση απέκρουσε σουτ του Παπακωνσταντίνου. Και στο 72' ο Γιώργος Μπαλόκας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 80' απεβλήθησαν μετά από συμπλοκή (απευθείας κόκκινη κάρτα) ο Αλιάι του Ωρωπού και ο Νίνα του Πρωτέα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Κουλοχέρης.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν, Αλιάι, Κανάτας (88' Αμπάζι), Γιουνάς, Π. Νικολάου, Γ. Μπαλόκας (90' Κατσίκας), Κανάρης (65' Τσαγκαράκης), Ευφραιμίδης, Φιλλής, Μίχας, Μπραχιμάι.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Χύκα (88' Παπαγεωργίου), Νίνα, Παπακωνσταντίνου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Τσιάτσιος (55' λ.τρ. Θάνος), Ζντράβα (65' Κούλιμπης), Σκούφης, Μπαλογιάννης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 2–0
Ο Παλλαυρεωτικός επιβεβαίωσε την δυναμική του (έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια) με νίκη 2-0 επί της πρωτοπόρου Άνοιξης και διεκδικεί θέση στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας… Η Άνοιξη, χωρίς τα 3 αδέλφια Αθανασόπουλου, βασίσθηκε στην ικανότητα του Κ. Τσεβά αλλά δεν ευτύχησε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Πολλή δύναμη είχε το παιχνίδι και κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ο 17χρονος Λεωνίδας Μωραΐτης σκόραρε δύο φορές.
Στο 40' ο Παλλαυρεωτικός άνοιξε το σκορ με εναέριο βολέ του νεαρού Μωραΐτη, ο οποίος πήρε πάσα από τον Δρούγκα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην αρχή της φάσης έγινε φάουλ στον Ράλλη, που δεν δόθηκε...
Στο 42' η Άνοιξη έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Κάπα απέκρουσε προσωρινά σουτ και στην συνέχεια ο Οσμανάι αστόχησε με κεφαλιά. Στο 44' ο Παλλαυρεωτικός βγήκε σε αντεπίθεση και ο Ασλάνι εφαρμόζοντας το fair-play παραχώρησε πλάγιο άουτ αφού υπήρχε πεσμένος αντίπαλος στην περιοχή!
Στο β’ ημίχρονο έγινε πολύ καλό ματς, με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Υπήρξε μεγάλος αγωνιστικός εκνευρισμός κι από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 55' με τον Ασλάνι, ο οποίος στο 60' ζήτησε και πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο 70' με σουτ άουτ του Γεωργούση και στο 75' κτύπημα φάουλ του Τσεβά, επίσης άουτ.
Πάντως, η πίεση της Άνοιξης απέφερε (85’) «τραβηγμένο» πέναλτυ σε χέρι του Σουλιώτη, με τον Κάπα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση στο κτύπημα του Δρόσου! Στο 88’ η ένταση έφθασε στο ζενίθ. Ο Κ. Παπαδόπουλος δέχθηκε δυνατό μαρκάρισμα, έχασε την ψυχραιμία του κι ανταπέδωσε το κτύπημα στον αντίπαλό του, αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα. Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ παικτών, κι ένταση στους πάγκους. Η τάξη επανήλθε μετά από παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Και στο 94' από λάθος της άμυνας, ο Ασλάνι μπήκε από πλάγια και πάσαρε στον Μωραΐτη για το τελικό 2-0.
Πολύς κόσμος στο γήπεδο, παρακολούθησε τον αγώνα.
Διαιτητές: Κάντζος – Β. Τζαφόλιας, Πειρασμάκης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Φετολλάρι, Σουλιώτης, Πάνου, Κ. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Ασλάνι (96' Ζουμάς), Δρούγκας (81' Θεοφανίδης), Παπαγεωργίου.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (84' Μπουσδέκης), Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης, Οσμανάι, Θεοδώρου (54' Κεφάλας), Δρακόπουλος (63' Γεωργούσης), Δαρζέντας, Κ. Τσεβάς.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–0
Πολύ καλή η Άρτεμις, νίκησε τον μέτριο Σαρωνικό με 2-0. Η νίκη ήταν δίκαιη, καθώς οι γηπεδούχοι μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα αλλά ο τερματοφύλακας Καραλής έκανε σωτήριες επεμβάσεις.
Στο 20’ η Άρτεμις κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε ο Τσούκα κι απέκρουσε ο Καραλής! Όμως στο 25' ο νεοεμφανισθείς Παπάζογλου πέτυχε το 1-0 με ωραίο σουτ-πλασέ και στο 35' ο Φυτιλής είχε δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ…
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β’ μέρος. Η Άρτεμις υπερείχε και στο 65’ ο Ράσα σημείωσε το 2-0 με νέο σουτ-πλασέ από το ύψος του πέναλτυ (από πάσα του Τσούκα). Λίγο αργότερα (69’) ο Ράσα είχε και δοκάρι!
Ο Σαρωνικός δεν ήταν καλός, απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις και την καλύτερη ευκαιρία είχε στο 80' με τον Χαρίτο.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Χριστόπουλος.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Καρύμπας, Μπαταβάνης, Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Ράσα, Μπρέγκου, Τσούκα (79' Μητσιώνης), Φυτιλής, Παπάζογλου (87' Παπακώστας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Κοντογιαννόπουλος, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Κοέχλερ, Χρήστου, Χαρίτος, Τσομπανάκης (46' Δήμας), Βελετάκος (63' Παπαγιάνι), Λέμε.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–2
Δύο φορές προηγήθηκε ο Αετός αλλά ο Γέρακας κατάφερε και τις δύο να ισοφαρίσει, καθώς οι Πικερμιώτες τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολών στο β’ μέρος των Άγγ. Κονταρίνη στο 75’ και Καλογραιάκη στο 83’ (και οι δύο με κίτρινες κάρτες).
Στο α’ ημίχρονο ο Αετός ήταν καλύτερος και στο 25’ με κεφαλιά του Αρβανιτίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου, πέτυχε το 1-0.
Ο Γέρακας στο διάστημα 35’-45’ βελτιώθηκε και ισοφάρισε 1-1 στο 42’ με αυτογκόλ του Γκιντίδη.
Το β’ 45λεπτο το ματς ήταν καλύτερο και στο 53’ σουτ του Καραβατάκη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 55’ κεφαλιά του Δημητριάδη είχε την ίδια τύχη. Στο 59’ ο Δριλάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βοτσίδη και ο τελευταίος έκανε καταπληκτική έξοδο κι έσωσε την εστία του…
Ο Αετός σημείωσε γκολ στο 65’ με κοντινό πλασέ του Καλογραιάκη, και πάλι μετά από κτύπημα φάουλ του Ζαφειρόπουλου (2-1). Η ισοφάριση (2-2) ήλθε στο 83’ με πλασέ του Δριλάκη, που βρέθηκε πάλι απέναντι στον Βοτσίδη… Στην φάση αυτή οι παίκτες του Αετού διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ και ο Καλογραιάκης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (νωρίτερα, στο 75’ είχε φύγει και ο Κονταρίνης), οπότε οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες. Ο Γέρακας μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά ο Μπερέτης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση (το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλλα άουτ).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Άγγ. Κονταρίνης, Γιώργ. Γκούτσιας, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Κιλιμτζίδης (58’ Μουλλάκης), Αρβανιτίδης (85’ λ.τρ. Σερμαγιάς), Καραβατάκης (75’ Αλ. Κονταρίνης), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Κωσταρέλης (58’ Πατρινός), Ζούρας, Καλούδης, Καρλατήρας, Παπαβασιλείου, Μπερέτης, Δημητριάδης, Παναγόπουλος (69’ Μίαρης), Δριλάκης, Δελάρδας.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–4
Εμφανώς ανώτερη η Σταμάτα, υπερίσχυσε του γηπεδούχου Διονύσου 4-1, με χατ-τρικ του Μπουρτζαλιάνι.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με κεφαλιά του Μπουρτζαλιάνι. Ο Διόνυσος ισοφάρισε στο 12’ με σουτ του Ραυτακόπουλου (1-1). Στο 35’ η Σταμάτα πέτυχε το 1-2 με πλασέ του Μπουρτζαλιάνι και στο β’ ημίχρονο (60’) ο Χαμπέρης με κεφαλιά ύστερα από κτύπημα φάουλ σημείωσε το 1-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70' πάλι ο Μπουρτζαλιάνι (από πάσα του Χρυσανθόπουλου).
Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί παίκτες (όπως και οι προπονητές) της Σταμάτας, την περασμένη αγωνιστική περίοδο προσέφεραν υπηρεσίες στην ομάδα του Διονύσου!
Διαιτητές: Δραγάτης – Γκόντα, Περδίκης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοππαπάς, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Μπεντής, Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Χαμπέρης (83' Σάββας), Τορλαχίδης (85' Παπάζης).

* ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-3 α.α. Ο αγώνας ματαιώθηκε λόγω αποχώρησης της Δόξας από το πρωτάθλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money