Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2



Δίκαιη επικράτηση του Κεραυνού Κερατέας στο Λαύριο, που επεβλήθη με ανατροπή του τοπικού Ολυμπιακού με 2-1.
Πάντως, οι γηπεδούχοι (με νέο προπονητή τον Μιχ. Καβαλιέρη στον πάγκο τους) διαμαρτύρονται δίκαια, τουλάχιστον για το δεύτερο από τα δύο πέναλτυ που «χρέωσε» ο διαιτητής στον Θοδωρή Τσίκλο (ο οποίος δεν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα)!
Το ματς ήταν αμφίρροπο στο α’ μέρος αλλά στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι (κυρίως ο Γκαβασιάδης) έχασαν εκπληκτικές ευκαιρίες να σημειώσουν 2 τέρματα!
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 στο 24' με προβολή του προωθημένου Τσίκλου, μετά από κτύπημα φάουλ του Μουστόγιαννη.
Ο Κεραυνός ισοφάρισε 1-1 στο 75' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Γκόντζου, στο οποίο υπέπεσε ο Τσίκλος (κράτησε αντίπαλο εντός περιοχής). Μάλιστα, ο διαιτητής απέβαλε (76’) τον Ολίσε (αρχικά του έδειξε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και εν συνεχεία απευθείας κόκκινη για βίαιη απώθηση).
Στο 77’ ο διαιτητής καταλόγισε δεύτερο πέναλτυ σε υποτιθέμενο μαρκάρισμα του Τσίκλου εντός περιοχής, χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση! Ο Γκόντζος και πάλι ευστόχησε κι έκανε το 1-2. Η αλήθεια είναι ότι ο Κεραυνός είχε εξαιρετική διαχείριση από τον πάγκο του…
Με λάθη οι διαιτητές Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος. Τους παρακολούθησαν και υπεύθυνοι από την ΚΕΔ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Ολίσε, Κοντογιάννης (70' Μπουγατσιάς), Τσίτσης, Γκαβασιάδης (80' Ράπαι), Μουστόγιαννης, Έλενας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής (74' Γκόντζος), Κατσίκης (54' Μπαμπουλάκης), Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μπρότσι (10' λ.τρ. Μαγγανάς), Κακαράς, Ν. Βανγκέλι, Μουσαράι, Ντάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money