Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–0



Έχοντας την υπεροχή, η Ατλαντίδα νίκησε το καλό Κρυονέρι με 2-0 στην Ανθούσα. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή. Τα γκολ σημείωσαν στο 65’ ο Χρυσάφης με πέναλτυ και στο 85’ ο Καλιαμπάκας, όταν το Κρυονέρι έπαιζε με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Μπερμπάντη στο 46’ και Κολώτα στο 70’ (και οι δύο με 2 κίτρινες κάρτες).
Διαιτητές: Φωστέρης – Μήταρης, Ρούντος. Το Κρυονέρι διαμαρτύρεται κυρίως για την φάση του πέναλτυ, όπως και για την πρώτη αποβολή.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Μανωλάς, Κουλλίρα, Μπούμπας, Καρποντίνης (66' Κούτρος), Κόντι (80' Πούλιος), Μαλάι, Καμπάνταης (24' λ.τρ. Καλιαμπάκας), Χρυσάφης, Πανόπουλος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Μαμάης, Σιατραβάνης, Κολώτας, Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας (80' Ρίζος), Χρυσικόπουλος, Καμαρίτης, Άννινος (55' Παραράς), Μπερμπάντης, Σπυρίδης (55' Δ. Δεσύλλας).

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ;
Ο πρόεδρος του Κρυονερίου Δημήτρης Σταθόπουλος ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ομάδας την ακόλουθη ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση θα συζητήσει την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα!
«Αν κάποιος αναρωτιέται “γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει” και γιατί άνθρωποι που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην διάσωσή του απέχουν συνειδητά, θα μπορούσε εύκολα να πάρει την απάντηση σήμερα, στο γήπεδο της Ανθούσας. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει γιατί υπάρχει ιδιοτέλεια. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει γιατί κάποιοι δε σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει γιατί κάποιοι μπορούν ανερυθρίαστα και ατιμώρητα να χλευάζουν και ειρωνεύονται τους αθλητές. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει γιατί έχει εμπορευματοποιηθεί. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει γιατί πάντα πρέπει να κερδίζει αυτός που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα και όχι η καλύτερη ομάδα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους αθλητές μας, γιατί δεν μπορώ και δεν έχω τα μέσα να τους προφυλάξω. Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του.
ΥΓ: Το Κρυονέρι είναι Κρυονέρι και ουχί Κρυονεράκι​».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money