Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΡΚΟ 3–3


Φάση του αγώνα

Ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και προβλήματα στις άμυνες των αντιπάλων. Ελαφρώς καλύτερη η Μαρκό, προηγήθηκε δύο φορές και αφού ισοφάρισε 3-3 έχασε στις καθυστερήσεις ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι… Ο Νικολακάκης είχε αργές επιστροφές και υστέρησε στην επιθετική αποτελεσματικότητα.
Η Μαρκό άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ με πλασέ του Κουτρομάνου, που πήρε πάσα στην περιοχή (σε ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ) από τον Λάππα και με πλασέ στην απέναντι γωνία σκόραρε (0-1). Ο Νικολακάκης ισοφάρισε 1-1 στο 9’ με κεφαλιά του Πιτσούνη (ύστερα από κτύπημα κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Πάσσαρη).
Στο 29’ ο Δημητρακόπουλος πέτυχε το 1-2 με σουτ-βολέ (ύστερα από κτύπημα κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Πλίτση). Με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (45’+1’), ο Καβάσης κέρδισε πέναλτυ (ανατροπή εντός περιοχής) και ο Πιτσούνης ευστόχησε στην εκτέλεση (2-2).
Οι γηπεδούχοι πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ στο 82’, με ωραίο διαγώνιο πλασέ του Μαβίδη (από άνοιγμα του Καλογήρου). Το 3-2 δεν έμεινε για πολύ… Στο 86’ ο προωθημένος Τσετβερίκοβ έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα, μετά από δύσκολη αλλά προσωρινή απόκρουση του Κολλιάκη σε πολύ καλό κτύπημα φάουλ του Λάππα (3-3).
Οι φιλοξενούμενοι στο 93' παραλίγο να πάρουν την νίκη αλλά το γυριστό σουτ του Δημογιάννη, απέκρουσε ενστικτωδώς στην γωνιά του ο Κολλιάκης, σε κόρνερ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης. Ο διαιτητής έδειξε μεγάλη ανοχή στις καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών με αποτέλεσμα να χάνεται ο ρυθμός του αγώνα.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Καλλέρης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος (46’ Τσαπανίδης), Πάσσαρης, Μαβίδης, Κουμουλίδης (46’ Εγιουρούμ), Καλογήρου, Καβάσης (72’ Δαμιανίδης), Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Κακαγιάς, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής (53’ λ.τρ. Τσετβερίκοβ), Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μερκούρης (62’ λ.τρ. Γκριμέκης), Κουτρομάνος (80’ Βασιλός), Λάππας.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money