Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Από αριστερά Μπάστος, Προβατάς, Πολύμερος, Μουρίκης

Συνεχίζεται έντονη η μεταγραφική κίνηση των ομάδων της περιοχής μας. Οι τελευταίες πληροφορίες:
- Η Λαυρεωτική αποφασισμένη για διακρίσεις, εντυπωσίασε με την προσθήκη στο δυναμικό της του 36χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Αντόνιο Νίελσεν Μπάστος, με θητεία σε Ίντερ, Φλαμένγκο, Πορτουγκέζε, Καχίας και Σάσχεν Λειψίας. Έχει διακρίσεις από την κατάκτηση του Rio de Janeiro Cup και του Carioca Rio de Janeiro Champion, κι αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Γλυφάδας απ’ όπου και αποκτήθηκε από την Λαυρεωτική. Επίσης, αποκτήθηκε ο 23χρονος μέσος Γιώργος Μουρίκης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πειραιώς.
- Ο Αστέρας Βάρης απέκτησε τον 24χρονο αριστερό μπακ-χαφ Θανάση Νταλάκα από την Ατλαντίδα. Επίσης, στον Αστέρα Βάρης επέστρεψε ο Φώτης Κουσιάκης, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Α.Ο. Βουλιαγμένης. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης ανακοινώνει την επανένταξη στο δυναμικό του συλλόγου του Φώτη Κουσιάκη, μετά τον δανεισμό του στον Α.Ο. Βουλιαγμένης». Ο 30χρονος μέσος και αμυντικός Φ. Κουσιάκης, προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα Βάρης.
- Ο Κεραυνός Κερατέας ενίσχυσε την άμυνα και την επίθεσή του με την απόκτηση του έμπειρου (30χρονου) επιθετικού Νίκου Μπαμπουλάκη (από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου) και του 26χρονου αμυντικού Δημήτρη Κατσίκη, ο οποίος επέστρεψε στην Κερατέα από τον Σαρωνικό. Η διοίκηση του συλλόγου θα προσπαθήσει και για μια σημαντική μεταγραφή με παίκτη διαφοράς...
- Στον Παλληνιακό επέστρεψε από την Ατλαντίδα ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Δήμος Μαργέτης.
- Ο Αετός Πικερμίου έχει συμφωνήσει με τον 34χρονο επιθετικό και παλιό σκόρερ της Τριγλίας Χρήστο Μουλάκη, που έμεινε ελεύθερος από την Αγία Παρασκευή. Ο έμπειρος παίκτης έχει αγωνισθεί ακόμη στην Θύελλα Ραφήνας, τον Εθνικό Ν. Μάκρης και την Προοδευτική. Επίσης, ο Αετός Πικερμίου απέκτησε και τον 21 ετών μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Τσαγκαράτο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αφιδναϊκό αλλά προηγουμένως τον είχε παίκτη στον Νικηφόρο ο προπονητής Κ. Τσίχλης.
- Ο Παμπαιανικός έκλεισε τερματοφύλακα τον 36χρονο Βαγγέλη Τσουνάκη, που έμεινε ελεύθερος από τα Καλύβια, κι έχει αγωνισθεί με επιτυχία σε σειρά καλών ομάδων.
- Τα Καλύβια απέκτησαν τον έμπειρο (31 ετών) τερματοφύλακα Γιώργο Γαλανάκη, ο οποίος αγωνιζόταν την περίοδο 2014-15 στον Φωστήρα Καισαριανής. Έχει παίξει ακόμη στον Αστέρα Βλαχιώτη, τον Αστέρα 2004 και τον Εθνικό Αστέρα. Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση απόκτησης ενός αμυντικού (στόπερ) για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money