Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–0



Μόνο 25’ λεπτά άντεξαν τα Γλυκά Νερά την πίεση της Μάχης! Πρωταγωνιστής της συνάντησης αναδείχθηκε ο αρχηγός των γηπεδούχων, βετεράνος Δημήτρης Μίχας, ο οποίος οδήγησε μαεστρικά την ομάδα του στην νίκη! Η Μάχη ήταν από την αρχή κάπως καλύτερη και τα Γλυκά Νερά αντιδρούσαν θετικά μέχρι το 23’ που σημειώθηκε το 1-0 ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μίχα. Τα Γλυκά Νερά δεν ξεπέρασαν ποτέ τις αδυναμίες τους και οι γηπεδούχοι επικράτησαν σχετικά εύκολα…
Στο 55’ η Μάχη είχε σουτ του Νταή στο οριζόντιο δοκάρι και στο 77’ σημείωσε το 2-0 με σουτ του Μίχα από πάσα του Λευτ. Παπαδόπουλου. Στο 90’ ο Παπαδόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Μάχη έχασε ακόμη (στο β’ ημίχρονο) 3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Παπαδόπουλο, Ραπτογιάννη και Καρακοζίδη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γουρνιάς, Παπαδιώτης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Καραπάνος (86' Τσέλα), Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (66' Καχόπουλος), Νταής, Ραπτογιάννης (73' Παρούσος), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης (77' Μανιός), Βατίστας, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου (46' Κορώνης), Ρέκα (60' Κουφοκώστας), Γάσπαρης, Γεωργακάς, Λαναράς.

* Στιγμιότυπα αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money