Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0



Η ομάδα της Βουλιαγμένης
Η επιπολαιότητα των έμπειρων Παπαδόπουλου και Ντρένοβα, κόστισαν την ήττα του Παθιακάκη από την μαχητική και αρκετά συγκροτημένη Βουλιαγμένη, που έπαιξε στο γήπεδό της κι εκμεταλλεύθηκε τις εξαιρετικές προσπάθειες του Πουλάι και την επάρκεια στην σύνδεση κέντρου κι επίθεσης του Παπαβασιλείου! Από την άλλη πλευρά, ο καταπληκτικός Αγγελίνας δεν ήταν δυνατόν να κάνει μόνος του «τα πάντα»! Ενώ ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος περιορίσθηκε σε ντρίμπλες επί των επιθετικών της γηπεδούχου και ο Ντρένοβα εξάντλησε τον εγωισμό του σε συνεχείς αντιπαραθέσεις με τον Παφίτη, που οδήγησαν τελικά στην αποβολή και των δύο!
Το ματς δεν είχε σπουδαίες φάσεις και κρίθηκε με γκολ από πλασέ του Παφίτη στο 78’ (πήρε ωραιότατη κάθετη πάσα από τον Παντελή Μαντακίδη). Ντρένοβα και Παφίτης απεβλήθησαν με 2 κίτρινες κάρτες στο 80’.         
Διαιτητές: Μπερέτας (κράτησε 7’ λεπτά καθυστέρηση) – Λάμπρου, Μακρής. Το παιχνίδι άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση επειδή άργησε να τελειώσει ο προηγηθείς αγώνας του πρωταθλήματος παμπαίδων! Ο Παθιακάκης διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ότι δεν του δόθηκε αρκετός χρόνος για «ζέσταμα» πριν την έναρξη, λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι (92’ Πολάτος), Παπαβασιλείου, Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης (88’ Σωτηρόπουλος), Λάμπρ. Μαντακίδης (90’ Μπακούρος).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Παπαδόπουλος, Αρβανιτάκης, Ρακιτζόπουλος (86’ Κώτσαλος), Κωστής, Κατσός (56’ Γερογιάννης), Αγγελίνας, Ρόμπολας, Ασημάκης (72’ Γιώτης), Μ. Τασιούδης, Ντρένοβα, Μπουτίβας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money