Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΡΩΠΙ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–1

Το 2-0 από τον Πετράι


Σημαντική νίκη του γηπεδούχου Κορωπίου επί του Νικολακάκη, που ήταν ελαφρώς καλύτερος στο α’ ημίχρονο αλλά δημιούργησε κι έχασε τις όποιες ευκαιρίες.
Το ματς κρίθηκε σε διάστημα 5’ λεπτών, οπότε επιτεύχθηκαν και τα 3 τέρματα. Στο 53' το Κορωπί σημείωσε το 1-0 με κεφαλιά του Μαστρογιάννη αφού προηγήθηκε γέμισμα από κτύπημα φάουλ και απόκρουση του Τσούνη. Πριν περάσουν δύο λεπτά παιχνιδιού (55’) οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν βγήκαν σε αντεπίθεση με τον Μουτζακά, που έκανε διαγώνια πάσα στον Πετράι, κι αυτός με σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής πέτυχε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 57' με κοντινή κεφαλιά σέντρα του Πιτσούνη, από σέντρα του Εγιουρούμ και πρώτη κεφαλιά του Πεΐδη, που απέκρουσε προσωρινά ο Ούσιος.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Σπίθας.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Μέγας, Βικ. Παπαδόπουλος (59' Βλάχος), Πάντου, Αλεξίου, Μπανάι (73' Αμπεντινάι), Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (88' Σεϊτάι).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανιδης (83' Καλλέρης), Πεΐδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (73' Καραγιαννίδης), Καβάσης (59' Μαβίδης), Πιτσούνης, Μουκάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money