Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–0



Δεν ήταν καλύτερος αλλά κέρδισε κι αυτό το παιχνίδι ο πρωτοπόρος και γηπεδούχος Αήττητος! Επεβλήθη του ισάξιου Παλληνιακού 1-0, μέσα σε ένταση και παρεξηγήσεις (κυρίως στην εξέδρα μεταξύ φίλων των δύο ομάδων). Πάντως, ο Αήττητος πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη του…
Ο Παλληνιακός έπαιξε ανοικτά και ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που χρειάσθηκε 3 εξαιρετικές επεμβάσεις του Κύρκου, για ν’ αποφύγει την παραβίαση της εστίας της, σε προσπάθειες των Κοβάνη, Κυριόπουλου και Βλάχου. Ο Αήττητος στο ίδιο διάστημα είχε δύο καλές ευκαιρίες αλλά ο Αραχωβίτης επενέβη έγκαιρα…
Στο β’ μέρος η ομάδα των Σπάτων διατήρησε ελαφρά υπεροχή και αφού «σπατάλησε» 2-3 ευκαιρίες, στο 73’ κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την νίκη με φοβερό σουτ από 30 μέτρα του Αλήμπα, που έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αραχωβίτη (1-0), ο οποίος έπαιζε τραυματίας από την φάση αυτή, επειδή στην προσπάθειά του να γλυτώσει το γκολ, κτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του.
Ο Παλληνιακός έχασε -μέχρι το τέλος του αγώνα- δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με Κυριόπουλο και Κοβάνη, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές με τον Σκούμα (82’ και 87’) και μία με τον Σκαφίδα (90’).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Γκόντα. Η διοίκηση του Παλληνιακού εξέφρασε παράπονα για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή αλλά και για την φιλοξενία της από τον Αήττητο.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Λαλαούνης, Αρκουμάνης, Τσέπας, Βιδάλης (46' Σκαφίδας), Αλεξίου, Αλήμπας, Γκούμας, Σεΐτι (75' Μωυσιάδης), Λύγκος, Κοσμάς (46' Σκούμας).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Καστής (75' Καμάρας), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Μαυράκης (60' Κούσης), Κοβάνης, Χαρίσης, Βυργιώτης (80' Μαργέτης), Κυριόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money