Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–3


Φάση από τον αγώνα των δύο ομάδων στον α' γύρο

Τα Καλύβια πέρασαν με νίκη 3-0 από τον Κουβαρά, αφού στο β’ μέρος επικράτησαν καθαρά, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόνο 60’ λεπτά καλή απόδοση… Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο! Αλλά μόλις ο Ντίνος άνοιξε το σκορ, στο 53’, υπέρ των Καλυβίων, ο Κουβαράς έπαψε να απειλεί και περιορίσθηκε σε ρόλο κομπάρσου.
Τα Καλύβια έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και αναδείχθηκε σε ήρωα ο τερματοφύλακας Καραογλάνης! Το 0-2 πέτυχε στο 63’ ο Μάτι, με καταπληκτικό τρόπο κι το 0-3 ο Δημ. Οικονομίδης στο 76’. Στο 81’ και στο 85’ ο Καραογλάνης έκοψε δύο τετ-α-τετ με τον Απέργη και τον Οικονομίδη αντίστοιχα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κουτζιακουτζίδης, Σπίθας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν (81’ Ρέρρας), Ζαφειρόπουλος, Λιάπης, Χατζής (70’ Φουστέρης), Πρίφτης, Τόλιας, Σύρος, Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Σαριαλτίν (46’ Βασαμογιάννης).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι (65’ Καραγιάννης), Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κρασσάς, Κετέογλου, Ζατσελλάρι (63’ Οικονομίδης), Αλεξίου, Ντίνος (80’ Χασουράκης), Απέργης, Μάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money