Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3–4



Ντέρμπυ «με τα όλα του» εξελίχθηκε στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας, όπου ο Παλληνιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εις βάρος του γηπεδούχου Θησέα με 3-2 στα πέναλτυ αφού στην παράταση το σκορ ήταν 1-1 και στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε πάλι ισόπαλος 0-0.
Το ματς ήταν δυνατό στον αγωνιστικό χώρο, με πάθος και προσωπικές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή κινήσεων αλλά τίποτε δεν είχε αποτέλεσμα… Πιο χαρακτηριστική φάση στο β’ ημίχρονο, ήταν στο 80’ το τετ-α-τετ του Καστή, που ανάγκασε τον έμπειρο Τσούκα σε σωτήρια επέμβαση!
Στην παράταση ο αγώνας έγινε κάπως πιο γρήγορος, με τον Παλληνιακό να έχει και πάλι ελαφρά πρωτοβουλία.
Κατάφερε μάλιστα να πετύχει γκολ στο 106' με πλασέ του Κοβάνη (0-1). Στην συνέχεια έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση, αλλά ο Τσούκας σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τον Κυριόπουλο!
Ο Θησέας αντέδρασε και είχε δοκάρι στο 113' σε κτύπημα φάουλ του Διασίτη. Και στο 117’ από κτύπημα κόρνερ, ο Αραχωβίτης έδιωξε με γροθιές, η μπάλα κτύπησε στον Βυργιώτη, στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 120' ο Τσούκας «κράτησε» τον Θησέα στο παιχνίδι αφού έκοψε αρχικά τον Καμάρα και σε νέο πλασέ, οι αμυντικοί του έδιωξαν πάνω στην γραμμή τέρματος.
Στα πέναλτυ ο Αραχωβίτης απέκρουσε δύο κτυπήματα του Θησέα και ο Τσούκας δύο κτυπήματα του Παλληνιακού. Όμως, οι εκτελεστές του Θησέα «σημάδεψαν» και δύο φορές τα δοκάρια! Έτσι, ο Παλληνιακός πήρε την πρόκριση με 3-2 πέναλτυ….
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Ντόστης, Σοφιάς.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Βλασσόπουλος, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Νικηφοράκης (107' Ανδριόπουλος), Ευαγγελίου, Ζιάγκος, Γεωργάτος (86' Κουσούλης), Δημητρίου (74' Διασίτης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Καστής, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης (114' Γιαννόπουλος), Μαυράκης (98' Καμάρας), Κυριόπουλος, Βυργιώτης, Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money