Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 24/1/2017 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΠΕΪΔΗΣ Η. (ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΟΥΡΙΚΗΣ Γ. (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑΣ Π. (ΓΕΡΑΚΑ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΚΟΝΤΖΙΑΣ Κ. (ΚΟΥΒΑΡΑ) 4 (3+1 ως αρχηγός) αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.
ΜΠΕΓΚΑΪ Ε. (ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΣΕΛΙΣΤΑΣ Ε. (ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ) 7 (4+2+1) αγωνιστικές και 70 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΖΑΧΑΡΟΣ Α. (ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ) 2 αγωνιστικές.

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 31/1/2017, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και σωματεία:
- Το σωματείο Α.Ε. Γέρακα και ο προπονητής του Αθαν. Σαβούρδος.
- Το σωματείο Εθνικός Ν. Μάκρης και ο εκπρόσωπός του Δ. Μαγγίνας.
- Το σωματείο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου και προπονητής του Γ. Διαμαντόπουλος.
- Το σωματείο Θησέας Ν. Μάκρης για την ομάδα νέων, ο εκπρόσωπος Π. Καζάκης και ο προπονητής του Β. Χατζηαναστασίου.

* Ποινές παραγόντων και σωματείων
- Το σωματείο Α.Ο. Κρυονερίου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή ο εκπρόσωπος της ομάδας στον πάγκο Ν. Παραλάς, προκάλεσε προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ο ίδιος παράγοντας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής εκτός αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά και πρόκληση δίλεπτης διακοπής αγώνα (με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου), αρνούμενος να συμμορφωθεί με την απόφαση αποβολής του από τον διαιτητή.
- Το σωματείο Α.Ο. Διονύσου απηλλάγη αλλά ο προπονητής του Άγγ. Γιάννου τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής εκτός αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο Α.Ο. Αυλώνος απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του Γ. Λέκκας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής εκτός αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο Α.Π.Ο. Νικολακάκης απηλλάγη για την ομάδα παίδων αλλά ο προπονητής Π. Σαββίδης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής εκτός αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Κατά την εκδίκαση της ένστασης του σωματείου Α.Ο. Αυλώνος για την μη διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος παίδων Αυλώνα-Συκαμίνου στις 15-1-2017, η Π.Ε. διαπίστωσε ότι η ομάδα του Αυλώνα δεν προσκόμισε μαζί με τα δελτία ατομικών στοιχείων και μεταβολών, αντίγραφα των αστυνομικών ταυτοτήτων των παικτών της. Κατόπιν τούτου, η ομάδα του Αυλώνα χάνει τον αγώνα με τέρματα 3-0, που κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του Συκαμίνου. Από τον Αυλώνα αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα και 2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα, κι επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, το σωματείο Α.Ο. Αυλώνος στον ανωτέρω αγώνα, σύμφωνα με τα γραφόμενα του διαιτητή στο φύλλο αγώνα, δεν κατέβαλε τα έξοδα του διαιτητή και του ιατρού του αγώνα, που είναι το μισό της αποζημίωσης, βάσει της οικονομικής εγκυκλίου, επειδή ο αγώνας δεν διεξήχθη. Η καταβολή του οφειλομένου ποσού πρέπει να γίνει άμεσα, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ορισθούν επόμενοι αγώνες του Αυλώνα, οι οποίοι θα κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων, μέχρι την εξόφληση του οφειλομένου ποσού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money