Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–1

Με πολύ καλή απόδοση στο β’ ημίχρονο και «ήρωα» τον Τσίκλο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου μετέτρεψε το 0-1 του πρώτου 45λέπτου υπέρ του Κεραυνού, στο τελικό 3-1 υπέρ του! Έτσι, σημείωσε την πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη του!
Στις λίγες φάσεις που έγιναν στο α’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι με καλοτραβηγμένο σουτ του Κ. Λυμπερόπουλου στο 31’ άνοιξαν το σκορ (0-1).
Στο ίδιο διάστημα, ο Κεραυνός είχε στο 36’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαγγανά, που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι, κι έχασε σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και με τον Ρώμα στο 41’.
Στην αρχή του β’ μέρους οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν δύο αλλαγές και σε συνδυασμό με εσωτερικές αλλαγές, ο Ολυμπιακός άλλαξε όψη!
Πάντως, η πρώτη καλή φάση ανήκε πάλι στην Κερατέα, όταν -στο 52’- σε σουτ του Λυμπερόπουλου, η μπάλλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κύρκου και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ για χέρι αμυντικού.
Μετά το 60’ και ειδικότερα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν ολοκληρωτικά. Ισοφάρισαν 1-1 στο 70’ με τον Τσίκλο, ο οποίος από αμυντικός, πέρασε στην κορυφή της επίθεσης. Προηγήθηκαν 2-1 στο 79’ με εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ και πάλι του Τσίκλου, που στόπαρε την μπάλλα με το στήθος και τίναξε τα δίχτυα με αριστερό βολέ! Τέλος, το  3-1 έγινε στο 91’ όταν ο Τσίκλος διέλυσε όλη την άμυνα του Κεραυνού και αντί να σημειώσει χατ-τρικ, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Έλενα.
Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες σπουδαίες ευκαιρίες: Κεφαλιά του Τσίκλου στο 73’ απέκρουσε ο Χαντζαράς εντυπωσιακά, με τον Κουρτάνοβιτς στο 75’ και με τον δραστήριο Έλενα στο 77’, που βρέθηκε μόνος μπροστά στο τέρμα αλλά πλάσαρε στον …ουρανό!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Β. Τζαφόλιας, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κύρκος, Βαφειάδης, Μπουλλάρι (47' Πάνου), Τσίκλος, Μπεργιάννης, Πούλος, Χρήστου (46' Κουρτάνοβιτς), Βίλα, Παπαγεωργίου, Βελετάκος (63' Παράσχος), Έλενας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Μπρότσι (73' λ.τρ. Σκούφος), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Μπουτσάι, Κατσίκης (60' Λιάπης), Μαγγανάς (48' Πάλλης), Κ. Λυμπερόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money