Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΕΙ Ο Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Νέα δήλωση του Γιώργου Νικολάου, με την οποία καταφέρεται στην λογική διοίκησης που ακολουθούν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, υπό τον Δ. Γιαρένη, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκτεθεί με τις ενέργειές του (που έχουν εκδικάσει και τα αθλητικά δικαστήρια).

Ο Γ. Νικολάου διερωτάται: «Όσο για το αν ο Αμφιάραος Καλάμου έχει ή όχι νόμιμη διοίκηση και εκ του λόγου αυτού δεν έκαναν δεκτή την συμμετοχή του τμήματος Κ-18, θα ήθελα να ρωτήσω το αγαπητό Δ.Σ. της Ένωσης, πως δέχεται τις αιτήσεις μεταγραφών των  ποδοσφαιριστών του Καλάμου, οι οποίοι μεταγράφονται σε άλλα σωματεία; Ποια διοίκηση υπογράφει αυτά τα έντυπα μεταβολών;

Μην με παρεξηγείτε που μιλάω για γλάστρες... Αποδείξτε το αντίθετο! Εκεί βρισκόσαστε για να βοηθάτε και όχι για να πολεμάτε τα φαντάσματα του απερχόμενου... Σταθείτε στο ύψος σας.

Καλά κάνει η μεγάλη γλάστρα και βάζει και τα γλαστράκια στο κόλπο με τα δικαστήρια. Γιατί μόλις τον σχολάσουν αυτοί που τον έχουν βάλει διακοσμητικό, να έχει κάποιους μαζί του, να μην είναι μόνος!

Όσο για την πορεία της Ένωσης εφέτος, στο κομμάτι που απασχολεί όλα τα σωματεία, δηλαδή την διαιτησία, ένα από τα  παιχνίδια που μάθαμε -γιατί σίγουρα θα είναι πολλά ακόμη- το Πικέρμι-Συκάμινο, είναι για κλάματα… Δεν πρέπει να μάθουν τα σωματεία τι έγινε, κι αν υπάρχουν ευθύνες;

Έχω και συνέχεια... Καλό βράδυ»!!!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money