Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–1


Το 2-0 με πλασέ του Στ. Αηδόνη (αριστερά με το 7) στο 67' έκρινε ουσιαστικά το αποτέλεσμα του αγώνα


Μεγάλη νίκη του Εθνικού και μάλλον απροσδόκητη ήττα του Κεραυνού, που δεν ήταν καθόλου καλός… Η ομάδα της Νέας Μάκρης έπαιξε πρακτικά και παρ’ ότι είχε τιμωρημένο (εκτός αγωνιστικού χώρου) τον προπονητή της Γιώργο Σιμιτζόγλου, στάθηκε όσο καλά χρειαζόταν για να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που είχε και να προηγηθεί 2-0. Πέτυχε δύο τέρματα με τον Στ. Αηδόνη: Στο 20’ μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής, και στο 67’ μετά από συνδυασμό με τον Κωνσταντόπουλο και κοντινό πλασέ.
Στον αντίποδα, ο Κεραυνός είχε σ’ όλο το α’ ημίχρονο μια καλή ευκαιρία (16’) με τον Σταμάτη! Στο β’ μέρος, έδειξε κάποια δραστηριότητα και στο 60’ είχε δοκάρι ο Ευφραιμίδης. Το 2-1 έγινε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μπάτρη, που κατελόγισε ο βοηθός (ενώ ο διαιτητής έδειξε «παίζετε») στο 70’, όταν ο τερματοφύλακας Καραλής έσπρωξε μπροστά του τον Ανδρεάδη. Μπορεί, όμως, ο Ανδρεάδης να παρεμπόδιζε τον τερματοφύλακα και γι’ αυτό ο διαιτητής είπε αρχικά «παίζετε»! Πάντως, άλλαξε γνώμη με την παρέμβαση του βοηθού Σπυρόπουλου…
Μετά το 2-1 ο Κεραυνός πίεσε όσο μπορούσε αλλά ήταν εμφανώς σε κακή ημέρα. Άλλωστε, σε προσπάθειες των Σταμάτη (σουτ), Μπάτρη (κεφαλιά), και 1-2 ακόμη σε «γιουρούσια» μέσα στην περιοχή του Εθνικού, ο Καραλής έδωσε λύσεις…
ΣΚΟΡΕΡΣ: 20', 67' Στ. Αηδόνης – 70' πέναλτυ Μπάτρης.
ΔΟΚΑΡΙ: 60' Ευφραιμίδης.
Δεν ήταν πειστική η διαιτησία του Αντιπαριώτη. Σωστός στις υποδείξεις του ο Γουργιώτης, με λάθη ο Σπυρόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Βιβικίδης, Κοκίνι (85' Αγκαλίου), Χατζόπουλος, Στ. Αηδόνης, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας (75' Φυτιλής), Σοφρόνι (46’ Ελευθερίου).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μιχάλης, Λιούμης, Κατσίκης (46' Ευφραιμίδης), Παπασωτηρίου (60' Μπάτρης), Πρίφτης, Κυριακίδης, Ανδρεάδης, Σταμάτης, Κοντογιάννης, Βανγκέλι (46' Γ. Ρώμας).

1 σχόλια:

Unknown είπε...

kotsoni glipse ligo to sphropoylo mpas kai sou dosi to video tou agona giati ektithese me ths vlakies pou grafis

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money