Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΡΑΝΗ




Ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης, ενοχλήθηκε από δημοσίευμά μας που έκανε λόγο για επικράτηση (μεταξύ τυφλών) του… μονόφθαλμου, στο πρόσφατο ματς Νικολακάκη-Νικηφόρου 1-2 (της 4ης αγωνιστικής) και απάντησε:
«Η απόδοση του Νικηφόρου μόνο με μονόφθαλμου δεν έμοιαζε. Αν ο Νικηφόρος παίξει όπως με τον Νικολακάκη στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, τότε θα έχει θέση στην 6άδα, όπως και τα τελευταία δύο χρόνια. Όλοι έλεγαν πριν απ’ αυτό το ματς πως ήμασταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, επειδή στα πρώτα ματς δεν είχαμε καλή παρουσία. Δώσαμε όμως τις απαντήσεις μας σε όσους μιλούσαν για υποβιβασμούς».
Πρόσθεσε ακόμη ο κ. Γκαράνης: «Είχαμε πράγματι, κακή παρουσία στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο τέταρτο, όμως, καλύψαμε τα κενά στην άμυνα, παίξαμε με σφιχτό κέντρο και είχαμε σθένος και μαχητικότητα. Βελτιώσαμε τις αδυναμίες, κυρίως με το πάθος των παικτών. Χαρακτηριστική ήταν η εμφάνιση του 17χρονου επιθετικού Πραμάτια. Ο νεαρός Πραμάτιας, παρότι αγωνίσθηκε λίγα λεπτά, έδειξε το ταλέντο του. Διαθέτει ποδοσφαιρικό θράσος και κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο ματς με τον Νικολακάκη. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα του Νικηφόρου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money