Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: ΘΥΕΛΛΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 3-0

Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση Κυπέλλου Θύελλας - Τριγλίας, στο γήπεδο Ραφήνας.



Η Θύελλα νίκησε 3-0 την Τργλία και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γ’ εθνικής. Το τοπικό ντέρμπυ ήταν ενδιαφέρον αγωνιστικά, παρ’ ότι η Τριγλία προφύλαξε μερικούς παίκτες της για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.
Η Θύελλα αναδεικνύεται σε ομάδα Κυπέλλου, καθώς επικράτησε στο τοπικό ντέρμπυ, αν και στο πρωτάθλημα δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό!
Η Θύελλα μπήκε ορεξάτη στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, με αποκορύφωμα το σουτ του Χαρακτίδη στο 12’ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κύρκου. Στη συνέχεια η Τριγλία ισορρόπησε και είχε κι αυτή κάποιες καλές στιγμές.
Πάντως, το ημίχρονο έληξε 0-1, με σκόρερ τον Κατσούγκρη στο 38’. Στο 63’ οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτυ, με τον Κύρκο να αποκρούει την εκτέλεση του Χαρακτίδη, αλλά στην επαναφορά ο παίκτης της Θύελλας έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ντούνης στο 73’, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.
Η Τριγλία έμεινε με την λογική της «ανωτερότητας», που δεν επαληθεύθηκε στο γήπεδο!
Στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου, η Θύελλα θα αντιμετωπίσει (στις 6/11) τον νικητή του ζευγαριού Μανδραϊκός–Αστέρας Βάρης.
Καλοί οι διαιτητές Ζαράνης - Αρμακόλας, Παπανδριόπουλος.
ΤΡΙΓΛΙΑ: Κύρκος, Στρόμπουλος (49’ Τσέπας), Σβάρνας, Κόρακας, Αλεβίζος, Τσιτοφώτος, Ράμο, Φελέκης, Σταμπέλος, Μουλάκης (49’ Μάντζης), Ζέκιο (80’ Βουλωμένος).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης (85’ Σταυρόπουλος), Μαντζώρος, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης (80’ Λαγός), Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Πασσάς, Κατσούγκρης (74’ Γκούμας).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money