Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–3

Καλό θέαμα, αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα και ανατροπές του σκορ, απόλαυσαν οι θεατές του αγώνα, που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ήταν γενικά καλύτεροι.
Η Δόξα προηγήθηκε (0-1) με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Σκαβάρα στο 18′ και ισοφάρισε (1-1) ο Πρωτέας με πέναλτυ, που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Μαμάκος στο 43’. Ο Πρωτέας προηγήθηκε 2-1 με γκολ που σημείωσε στο 47′, ύστερα από σέντρα από πλάγια θέση, με σουτ και πάλι ο σκόρερ Μαμάκος.
Ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος απέκρουσε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Σιδέρης (55′) αλλά δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει να χρισθεί σκόρερ στο 67′, οπότε ισοφάρισε 2-2.
Η ομάδα του Κορωπίου κυνήγησε με πολλές δυνάμεις το νικητήριο γκολ και το πέτυχε στο 84′ με τον Δάβαρη, βυθίζοντας στην απογοήτευση τους γηπεδούχους, που έχασαν ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα τους.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπίθας – Δουλγεράκης, Χόικας.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Χύκα (80' Κοσμάτος), Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Μαραγκός (71' Βασιλείου), Μούργος, Μακρυπίδης, Τσούνης, Φουτσίνι, Μαμάκος, Χαρίτος (56' Μπουτσάι).
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Γ. Λυμπερόπουλος, Πάντου, Τσεβδερίκοβ, Ρίζος, Σιδέρης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Δάβαρης (58' Ντα Κόστα), Γκαβασιάδης (89' Σύρος), Σκαβάρας (90' Αμπεντινάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money