Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–3




Ενθουσίασε τους οπαδούς του το Κορωπί και νίκησε στον Γέρακα την πολύ καλή ομάδα του Νικηφόρου με 3-1. Μοιρασμένο ήταν το α’ ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου το Κορωπί διατήρησε ελαφρά αλλά ανούσια πρωτοβουλία κινήσεων και ο Νικηφόρος αρκέσθηκε σε αντεπιθέσεις χωρίς τελικό αποτέλεσμα!
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 60’, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν μάλλον διστακτικοί στις ενέργειές τους ενώ παίκτες των φιλοξενουμένων –παρά την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, που είχε και παράταση- μπήκαν στο γήπεδο για το β’ μέρος πιο δυνατοί και αποφασιστικοί. Αφού έχασαν 2-3 ευκαιρίες, κατάφεραν να σκοράρουν 3 φορές μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο!
Στο 60’ με καταπληκτική κεφαλιά του Ματσάγκου σε κτύπημα κόρνερ του Μινάι, άνοιξαν το σκορ 0-1. Συνεχίζοντας τον ρυθμό που βρήκαν, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στο 67’ το 0-2, πάλι με κεφαλιά, αυτή την φορά του Καραΐνδρου, μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λούτζι. Πριν συνέλθουν οι παίκτες του Νικηφόρου, δέχθηκαν και τρίτο γκολ, μετά από συνδυασμό Αλεξίου – Μινάι και καλό πλασέ του Μινάι (0-3).
Μετά το τρίτο γκολ το Κορωπί φυσιολογικά χαλάρωσε και ο Νικηφόρος σημείωσε το 1-3 από αδράνεια της άμυνας και κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Τσικριτέα.
Χαρακτηριστικό του αγώνα, η συνάντηση ως αντιπάλων των αδελφών Καραΐνδρου, που έπαιζαν ο μεν ένας ως σέντερ-μπακ του Νικηφόρου και ο άλλος ως σέντερ-φορ του Κορωπίου!
Καλή ήταν η διαιτησία του Αντιπαριώτη και των βοηθών Μακρή και Σπίθα.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Τσουκαλάς, Χριστόπουλος, Κ. Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Δ. Πελέκης (74' Τσιαμπάς), Πραμάτιας (57’ Σαμπλέβσκι), Τσικριτέας, Καγιάς.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ζορμπάς (75' Μουτάφης), Πριονίδης, Ματσάγκος, Μουρούτης, Αλεξίου, Λούτζι, Β. Καραΐνδρος, Μινάι (85' Σπηλιόπουλος), Χαρίσης (72' Δήμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money