Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β1: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΥΛΩΝΑΣ 4–0




Με πολλή δύναμη ο Αήττητος, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αυλώνα και σημειώνοντας τρία τέρματα στο διάστημα 65’- 80’ έφθασε σε άνετη τελική επικράτηση με 4-0. Ο Αυλώνας άντεξε μόνο ένα ημίχρονο. Έπαιξε αμυντικά και οι παίκτες του δέχθηκαν δυνατά μαρκαρίσματα, όπως αυτό επί του Λευτέρη Πάντου, λίγο πριν γίνει το 1-0 στο 44’ με κεφαλιά του Μασκλαβάνου. Ο παίκτης του Αυλώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Όμως, οι παράγοντες των φιλοξενουμένων διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί ο διαιτητής δεν τιμώρησε (ούτε με κίτρινη κάρτα) τον παίκτη του Αήττητου.
Στο β’ ημίχρονο η ασφυκτική πίεση του Αήττητου έφερε αποτέλεσμα καθώς οι νεαροί παίκτες του Αυλώνα δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την ροή του παιχνιδιού.
Στο 65’ με πέναλτυ του Γουλέτα έγινε το 2-0, στο 75’ π΄λι ο Γουλέτας με σουτ έκανε το 3-0 και στο 80’ έκλεισε το σκορ ο Παργιανός μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια (4-0).
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Ζαχαρόπουλος, Πρεβεζιάνος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μηνάς, Ράπτης (46’ Γιαννάκης), Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Κ. Φράγκος (55’ Παργιανός), Παπαδάς (65’ Α. Φραγκος), Γουλέτας, Παππάς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Κούφο, Παλαιοσπύρος, Βλάχος, Στεφανή, Νακάι, Ελ. Πάντος (44’ λ.τρ. Αναγνωστόπουλος), Μπίζας, Τζιόμαλλος (46’ Ελευθεριάδης), Τσιαχρής (77’ Μαστρογιάννης), Σ. Πάντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money