Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ' ΦΑΣΗΣ


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–0 
Ο κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Κεραυνός αποκλείσθηκε από τον Παλληνιακό (1-0) στην παράταση, σε μια άτυπη ρεβάνς του περυσινού ημιτελικού…
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, κι εξελίχθηκε δυνατό και με τους γηπεδούχους ελαφρώς καλύτερους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 70’ με τον Ανδρεάδη και απείλησαν μερικές ακόμη φορές χωρίς αποτέλεσμα.
Το σκορ διαμορφώθηκε στο 96’, όταν ο Μπερέτης ανετράπη στην περιοχή και το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλός. Προς το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Μετά την λήξη του αγώνα, απεβλήθη για απρεπή διαμαρτυρία στον διαιτητή, ο Παπασωτηρίου της Κερατέας. Καλοί οι διαιτητές Δραγάτης – Μήταρης, Παπαδιώτης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας,  Τσανακτσής (96′ Καββαδίας), Μπλιάμπλιας, Αλβανός, Κούνας (74′ Δημητρακάκης), Πανακούλιας, Κοβάνης (63′ Γεωργιάδης), Μπερέτης, Σιάσιος, Βασιλός.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Ελευθερίου (46′ Βουσούλας), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης (100′ Σταμάτης), Κοντογιάννης, Ανδρεάδης, Ευφραιμίδης (63′ Μπάτρης), Μαστροκώστας, Κυριακίδης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–2
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης πήρε την πρόκριση με δύο τέρματα του ταλαντούχου νεαρού Λαζαρίδη (58’ και 82’). Ο Άρης μείωσε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Αντάρτη στο 93᾿. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες. Με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκε 10’ λεπτά και ο Λουκάς Καραδήμος.
Καλή η διαιτησία των Λάμπρου – Β. και Δ. Τζαφόλια.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Πάσας, Αντάρτης, Λιλελάρι, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Ταγκούλης (84’ Καραδήμος), Σταυρόπουλος (73’ Παπαγεωργίου), Μπαλλής (59’ Χρυσοσπάθης), Διγενής, Π. Μαντακίδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Πασαλίδης, Θεοδωρής, Φακίνος (72’ Νίκας), Πτερούντιος, Τσαπανίδης, Κωνσταντόπουλος, Δαμιανίδης, Πιπινέλης, Κοκκόλης (58’ Λαζαρίδης), Σπυρίδης, Γιώτης (75’ Τσοπανάκος).


ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 4–2
Μετά από ένα άγονο α’ ημίχρονο (0-0), στο οποίο υπήρξε μία μόνο ευκαιρία (33’), με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μίχα στο δοκάρι, οι ομάδες σημείωσαν 6 τέρματα και η γηπεδούχος Μάχη προκρίθηκε με 4-2 εις βάρος του Νικηφόρου.
Η σειρά των τερμάτων: 0-1 Χατζηπαναγιώτης στο 48’ με πλασσέ, 1-1 στο 56’ ο Νταής με κεφαλιά, 2-1 στο 69’ ο Παπαδόπουλος με σουτ, 3-1 ο Τσέλα με σουτ (το πιο ωραίο γκολ), 3-2 ο Χατζηπαναγιώτης με κοντινό σουτ, 4-2 ο Κληρονόμος στο 90’.   
Διαιτητές: Καπόγλης – Κυριακόπουλος, Ντόστης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Παιδής, Πάσσαρης, Χατζηπέτρος, Καραλής, Αλ. Κοροβέσης, Νταής, Σένε (67' Καρακοζίδης), Μίχας (89’ Κληρονόμος), Παπαδόπουλος (76’ Καχόπουλος).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Ρερρές, Τσιάμης (46’ Αντζίνας), Σταμόπουλος, Καραΐνδρος, Ντάσκαρης, Χατζηπαναγιώτης, Σταύρακας (59’ Πραμάτιας), Χριστόπουλος (65’ Τσικριτέας-Μελιάδης), Σαμπλέβσκι, Τσιαμπάς, Αγγελής. 

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–1
Ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να αποκλείσει την εξαιρετική πρωτοπόρο της Β2 κατηγορίας ομάδα του Παθιακάκη, στα πέναλτυ, κι αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκε ο Παθιακάκης 1-0 με τον 14χρονο Ράπτη στο 72’ και ισοφάρισε 1-1 στο 85’ ο Φώσκολος, ενώ στο 75’ είχε δοκάρι ο Αθανασόπουλος.
 Ο Ολυμπιακός χρειάσθηκε να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα βασικά του στελέχη για να φθάσει στην πρόκριση. Και ήταν τυχερός που ο τερματοφύλακας Μπαλαφούτης, στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας του Αγ. Στεφάνου, έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Πετράκη στο 120’, κι ακόμη απέκρουσε δύο πέναλτυ στην διαδικασία που ακολούθησε…
Γενικά, ο Παθιακάκης με τα …παιδάκια, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και ο Ολυμπιακός με τις …φίρμες, δεν έδειξε την απαραίτητη προσοχή (προφανώς υποτίμησε τον αντίπαλο) για επίσημο αγώνα Κυπέλλου. Πάντως, στα πέναλτυ επικράτησε με 4-3.
Άριστη η διαιτητής Ελ. Αντωνίου (και οι βοηθοί Αδαμόπουλος, Περδίκης), απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Κολώνη στο 115’.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Τζάος, Στέφας, Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Γκέος, Πετράκης, Μ. Τασιούδης, Γιώτης (50’ Ράπτης), Ντρένοβα (72’ Αρβανιτάκης), Μπούτιβας (54’ Μπαλωμένος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Ρακιτζόπουλος, Τσιούμας, Μπερμπάντης, Κολώνης, Γιουβανέλλης, Καρποντίνης, Σουσούνης (75’ Στεφανή), Τσουμάνης (70’ Αθανασόπουλος), Κατσιγιάννης (70’ Φώσκολος).
- Μετά τον αγώνα διαψεύσθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός επρόκειτο να «διώξει» από το γήπεδο Αγίου Στεφάνου την ομάδα του Παθιακάκη, την οποία χρησιμοποιεί ως έδρα…

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4–2
Ανώτερος ο Αχιλλέας, παρά τους νεαρούς που παρέταξε, προκρίθηκε με σχετική άνεση. Η Βουλιαγμένη έπαιξε με υπεροψία και αποκλείσθηκε δίκαια. Τα τέρματα σημείωσαν κατά σειρά: 1-0 Γκέρτσος 45’, 2-0 Αναπλιώτης 52’, 2-1 Χάλαρης 65’, 3-1 Αγγελόπουλος 75’, 4-1 Παπαχρήστος 80’, 4-2 Παπανικολάου 92’.
Καλοί οι διαιτητές Μπερέτας – Μπαλάγκα, Καραθανάσης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Καλέσης, Χορμόβας, Τσαναχτσίδης (35’ Αναπλιώτης), Μπακοστέργιος, Αγγελόπουλος, Μαυρουδής ( 50’ Καλλιντέρης), Κωστόπουλος, Μουρούτης (70’ Θωμόπουλος), Γκέρτσος, Παπαχρήστος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Παππάς, Μουτεσίδης, Συννεφιάς (65’ Χάλαρης), Τσούνης, Τσιρλής, Παπανικολάου, Τσιβίκης, Κουμαράς, Τσάλε, Μάστορας (85’ Κόρδας).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–4
Κουράσθηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο ανώτερος Πρωτέας, από την γηπεδούχο και μαχητική Ατλαντίδα! Στο 22’ ο Χρήστου με κτύπημα πέναλτυ (το κέρδισε ο ίδιος από τον Παπαπέτρου) άνοιξε το σκορ (0-1). Το 1-1 πέτυχε ο Παπαπέτρου στο 27’, με πλασέ από πάσσα του Μετόχου. Ο Χρήστου με κοντινό πλασσέ στο 50’, μετά από κτύπημα κόρνερ, έκανε το 1-2. Στο 57’ πάλι ο Παπαπέτρου ισοφάρισε 2-2, με εύκολο πλασσέ, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Χαμπέρη. Το 2-3 δημιούργησε ο Τσαμουράς και ολοκλήρωσε στέλνοντας εξ επαφής την μπάλλα στα δίκτυα, ο Χαρίτος (63’). Στο 71’ έγινε πέναλτυ υπέρ της Ατλαντίδος που δεν δόθηκε και στο 81’ από κόρνερ του Λάζαρη, κεφαλιά του Χύκα και δεύτερη κεφαλιά του Χαρίτου, έκλεισε το σκορ 2-4. Στο 90’ ο Μωραΐτης είχε δοκάρι.
Ο διαιτητής Χριστοδούλου (Πειρασμάκης, Μπέκας) θα ήταν πολύ καλός αν έδινε το χέρι-πέναλτυ του Χουσιάδη μέσα στην μικρή περιοχή στο 71’, όταν το σκορ ήταν 2-3.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσιροβασίλης, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου (78’ λ.τρ. Λάσο), Αλίου, Σπυρόπουλος, Χαμπέρης, Μωραΐτης, Σκανδάλης, Κρεμμύδας, Μετόχου (65’ Μπάμης), Μπίμπιλας (50’ Μπαμπαλούκας).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παρλακίδης, Χύκα, Μακροδημήτρης, Κοσμάτος, Λάζαρης, Κατσούλας (62’ Τσαμουράς), Χρήστου, Ντίνος, Χαρίτος, Χουσιάδης, Τσούνης (68’ Μπίστης).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–0
Με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο Γέρακας απέκλεισε το Συκάμινο με 2-0. Μάλιστα, η αποβολή του Κατερίνη στο 39’ (υπέπεσε σε πέναλτυ γιατί απέκρουσε την μπάλλα με τα χέρια εντός περιοχής) αποδυνάμωσε το Συκάμινο, που δεν είχε πολλές διεξόδους.
Το 1-0 πέτυχε ο Δεληβελιώτης με κτύπημα πέναλτυ στο 39’ και το 2-0 ο Βλαχιώτης στο 80’.
Καλή η διαιτησία των Γρ. Λάμπρου – Μαγουλάκη, Κάλλη.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ανδρουλακάκης, Τσιροζίδης (46’ Καρλατήρας), Ζούρας, Καυγάς, Γεωργόπουλος, Κιούσης, Βασιλείου (62’ Πογιάνη), Βούρλας, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης (79’ Πανόπουλος), Δημητριάδης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Λεμπέσης, Γκας, Τσαγκαράκης, Κατερίνης, Φασουλής (76’ Τσάκαλης), Τυροβόλης, Σουβατζής, Τούκας, Μπάρο, Φιλλής, Παπαγάλος (88’ Κατσαμπίνης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–1
Μετά το πρωτάθλημα, συναντήθηκαν και στο Κύπελλο… Στο πρωτάθλημα το σκορ ήταν 2-0, στο Κύπελλο 2-1. Πάντα, υπέρ της Λαυρεωτικής! Ο Εθνικός προηγήθηκε (0-1) με σκόρερ τον Κότσι στο 15’ μετά από μια καραμπόλα αλλά η Λαυρεωτική αντέδρασε και με σκόρερς τους νεαρούς Τσιριγώτη (στο 32’ το 1-1 με απευθείας κτύπημα κόρνερ) και Σέμπρο (στο 58’ το 2-1 με πλασσέ) πήρε την νίκη και την πρόκριαη. Οι γηπεδούχοι στο 82’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Τζώρα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Ρούντος, Πολυχρονιάδης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου (45’ Παντελιάς), Γκαβέρας, Χουσεΐν, Ιατρού, Βλαντής (75’ Τσιαούσης), Τζώρας, Κωνσταντινίδης, Μιχαλόπουλος (45’ Πάνου), Τσιριγώτης, Σέμπρος.

* Αφιδναϊκός – Δόξα Κορωπίου 3-4 στα πέναλτυ
(κανονικός αγώνας και παράταση 0-0)


Ο Αφιδναϊκός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και είχε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στην παράταση, αλλά ο Κάκαρης αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Η Δόξα Κορωπίου πήρε την πρόκριση 4-3 στα πέναλτυ. Από τους γηπεδούχους αστόχησαν οι Κάκαρης και Π. Νικολάου ενώ ο τερματοφύλακας Μορφωνιός απέκρουσε τα δύο τελευταία κτυπήματα των παικτών της Δόξας, οπότε στα πρώτα 5 πέναλτυ το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3. Στα νοκ-άουτ πέναλτυ, ο Τσιούμας αστόχησε και ο Μορφωνιός δεν κατάφερε να αποκρούσει. Έτσι, η Δόξα Κ. πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης και ο Αφιδναϊκός έπεσε ηρωικά απέναντι σε αντίπαλο που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία. Καλοί οι διαιτητές Γιαλούρης – Μπουτζουβής, Χουλιάρας.

* Αήττητος Σπάτων – Σαρωνικός Αναβύσσου 7-6 στα πέναλτυ
(κανονικός αγώνας και παράταση 0-0)
Εντελώς αμφίρροπο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν την πρόκριση αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν… Ο Αήττητος έδειχνε λίγο πιο «θεληματικός» στις προσπάθειες των παικτών του, αλλά αποτέλεσμα …μηδέν! Το ίδιο και ο Σαρωνικός, που δεν έχει πετύχει ένα γκολ σε 3 επίσημα παιχνίδια! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 60’. Το ματς έληξε 0-0 και στην παράταση δεν άλλαξε κάτι. Κρίθηκε στα πέναλτυ, αφού στα 10 συνολικά κτυπήματα από κάθε πλευρά, ο Αήττητος σημείωσε 7 γκολ και ο Σαρωνικός 6. Διαιτητές: Λιάππης – Δουλγεράκης, Πρεβεζιάνος.    

* Δόξα Αγ. Άννας – Σταμάτα 3-4 στα πέναλτυ
(κανονικός αγώνας 3-3, παράταση 4-4)
Μετά από φοβερό παιχνίδι που διήρκεσε περίπου 3 ώρες, η Σταμάτα απέκλεισε στα πέναλτυ την γηπεδούχο Δόξα Αγ. Άννας με 4-3 αφού το 90λεπτο ολοκληρώθηκε με ισόπαλο σκορ 3-3 και στην παράταση, παρ’ ότι προηγήθηκε η Σταμάτα 4-3, στο τέλος η Δόξα ισοφάρισε 4-4! Πάντως και οι δύο ομάδες (σε κοινή ανακοίνωσή τους) διαμαρτύρονται για κακή διαιτησία και των 3 διαιτητών: Ανδρ. Βλάχου – Τσαλίκογλου, Μαραγκού. 

* Φοίβος Βάρης – Κρυονέρι 0-3
Πιο εύκολα απ’ ότι περίμεναν πήραν την πρόκριση από τον Φοίβο, στην Βάρη, οι παίκτες του Κρυονερίου, με νίκη 3-0. Είχαν αρκετούς νεαρούς στην σύνθεσή τους και οι δύο ομάδες. Το Κρυονέρι είχε υπεροπλία (σε παίκτες) και πέτυχε γρήγορα δύο γκολ (2-0) στο α’ ημίχρονο με σκόρερ τον Πίστα. Το τελικό σκορ (0-3) διαμόρφωσε ο Κεφαλάς στο β’ μέρος. Ο ισχυρός αέρας εμπόδισε την διεξαγωγή ενός πιο ποιοτικού παιχνιδιού. Διαιτητές: Γουρνιάς – Νίκας, Καρράς.

* Παλλαυρεωτικός – Κουβαράς 2-4 στα πέναλτυ
(κανονικός αγώνας 0-0, παράταση 2-2)
Ο Κουβαράς προκρίθηκε εις βάρος του γηπεδούχου Παλλαυρεωτικού στα πέναλτυ με 4-2. Το δυνατό παιχνίδι, έληξε ισόπαλο 0-0 στην κανονική του διάρκεια. Στην παράταση οι επιθέσεις επιτέλους «μίλησαν»… Ο Κουβαράς προηγήθηκε δύο φορές (με τέρματα των Άγγ. Κερμέζο και Πλάκα) αλλά ο Παλλαυρεωτικός ισοφάρισε και τις δύο (σκόρερς οι Ζουμάς και Σουλιώτης). Μάλιστα, το 2-2 έγινε στα τελευταία λεπτά της παράτασης. Γενικά καλή ήταν η διαιτησία των Μαργαρίτη – Βάλλα, Γκούβα.

* Αστέρας Γλυκών Νερών – Άρτεμις 2-1 
Παρ’ ότι προηγήθηκε 0-1 στο σκορ η Άρτεμις, ο σφριγηλός Αστέρας Γλυκών Νερών κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι (2-1) και να πάρει την πρόκριση! Η Άρτεμις παρουσιάσθηκε στον αγώνα μόνο με 11 παίκτες και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα! Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπαρούνη, Αχ. Παπαδόπουλος.
- Στη φωτό, η ομάδα του Αστέρα Γλυκών Νερών 2013. 

* Καπανδρίτι – Μαρκό 1-4
Δεν άντεξε το Καπανδρίτι στην πίεση της Μαρκό, η οποία σκοράρησε 4 φορές, κι εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου. Η σειρά των γκολ: 0-1 ο Γαλάνης στο 18’, 0-2 ο Ρεγκάκος στο 52’, 1-2 ο Καραμπιτάνης στο 56’, 1-3 ο Μουσαράι στο 60’ και το 1-4 ο Βορικλεινιώτης στο 78’. Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουργιώτης, Μακρής.

* Ραμνούς Γραμματικού – Γλυκά Νερά 1-3

* Με μαύρα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money