Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ


Στιγμιότυπο από τον αγώνα Παθιακάκη-Αρτέμιδος 2-2 στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου
Ο Σαρωνικός και η Άρτεμις πήραν εκτός έδρας ισοπαλίες από δύσκολους αντιπάλους ενώ ο Αφιδναϊκός πέτυχε εκπληκτική νίκη στην Βουλιαγμένη. 
Συκάμινο και Καλύβια έκαναν θετική πρεμιέρα με νίκες… 
Ακόμη δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την δυναμικότητα των ομάδων. 
Μια ματιά στα σκορ:
Παθιακάκης – Άρτεμις 2-2
Άνοιξη – Σαρωνικός 0-0
Φοίβος Βάρης – Καπανδρίτι 1-1
Καλύβια – Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου 1-0
Βουλιαγμένη – Αφιδναϊκός 2-3
Συκάμινο – Κουβαράς 3-1

* Παρ’ ότι προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Μητσιώνη και Τσούκα, η Άρτεμις αναγκάσθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τον γηπεδούχο και πρωτόπειρο στην κατηγορία Παθιακάκη, που «ψαχνόταν» στο α’ μέρος του αγώνα αλλά βελτιώθηκε αισθητά στο β’ 45λεπτο και ισοφάρισε με ηγέτη (και σκόρερ του δευτέρου τέρματος με απευθείας κτύπημα φάουλ) τον Ανδρέα Ντρένοβα! Η Άρτεμις είχε στον πάγκο της τον νέο προπονητή της κ. Αδαμόπουλο και διατήρησε σαφή πρωτοβουλία κινήσεων στο α' μέρος, χάνοντας σίγουρα γκολ! To πρώτο τέρμα του Παθιακάκη σημείωσε ο Αρβανιτάκης. Στο διάστημα 60’-90’ του παιχνιδιού, η μπάλλα πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω και οι αντίπαλοι παρά την κούρασή τους έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

* Μοιρασμένες προσπάθειες, λίγο πιο επικίνδυνος ο Σαρωνικός και ισοπαλία 0-0 στην Άνοιξη. Στο α’ ημίχρονο η υπεροχή  ήταν μοιρασμένη αλλά ο Σαρωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλεξίου. Η Άνοιξη δεν έδειξε σημαντική επιθετική ισχύ. Στο β’ 45λεπτο ο Σαρωνικός διατήρησε ανούσια υπεροχή.
ΑΝΟΙΞΗ (Θαλ. Τσιριμώκος): Βιγλάκης, Καντιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαπάκης (62’ Λαγαστής), Μαρκίδης, Λιγωμένος, Νίκας (62’ Βλάχος), Δαρζέντας, Δανίκας (85’ Κατσέρης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Αρ. Τσαγδής): Καραλής, Χρ. Κετέογλου (46’ Μπούκης), Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ευαγγελινός, Θάνο (70’ Ζώκος), Ι. Κετέογλου, Πρίφτης (46’ Κάππος), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.  

* Φοίβος Βάρης και Καπανδρίτι έφεραν ισοπαλία 1-1, ύστερα από μέτριο παιχνίδι, στο οποίο ήταν καλύτερος ο Φοίβος, που κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο 81’ με τον μόνιμο σκόρερ του Μπολέτση. Το Καπανδρίτι δεν έπαιξε καλά αλλά ισοφάρισε στο 85’ με τον Σωτήρχο. Στο τέλος, ο Φοίβος έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

* Δυνατό ματς στα Καλύβια, όπου η γηπεδούχος ομάδα νίκησε 1-0 τον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου. Τραυματισμοί και αναγκαστικές αλλαγές κι από τις δύο πλευρές, σημάδεψαν το παιχνίδι. Από τα Καλύβια αντικαταστάθηκαν εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού οι Κοτλίδας και Πετούρης, κι από τον Μαύρο Αετό ο Π. Μάζης, που συγκρούσθηκε με τον τερματοφύλακα των Καλυβίων και αποχώρησε με ελαφρά διάσειση! Την πρωτοβουλία των κινήσεων διατήρησαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τα Καλύβια. Στο α’ ημίχρονο (31’) ο Αντ. Οικονομίδης είχε δοκάρι ενώ (44’) ο Δημ. Οικονομίδης πλάσσαρε από την μικρή περιοχή άουτ. Στο β’ ημίχρονο υπερείχαν αρχικά οι γηπεδούχοι αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα, κι έχασαν ευκαιρία με τον Τριανταφύλλου (απέκρουσε ο Παπαβασιλείου ενστικτωδώς πάνω στην γραμμή τέρματος). Στην αντεπίθεση (76’) έγινε το 1-0 από τα Καλύβια, με σκόρερ τον Δημ. Οικονομίδη. Πάντως, ο Μαύρος Αετός δεν είχε ολοκληρωμένες τελικές προσπάθειες.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Γ. Τσομπανάκης): Παπαβασιλείου, Πετούρης (88’ λ.τρ. Δέδες), Βασ. Μπούτσης, Κοτλίδας (60’ λ.τρ. Μάτι), Χριστόπουλος, Χασουράκης, Χρ. Μπούτσης, Μιλούκα, Αντ. Οικονομίδης, Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Π. Μέξης): Κανέλλος, Α. Μάζης (88’ Ν. Ηλίας), Δ. Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Βρέττο, Λόης, Σπ. Βασιλάκος, Π. Μάζης (80’ λ.τρ. Θ. Βασιλάκος), Αλί, Τριανταφύλλου.

* Πολύ σημαντική νίκη με 3-2 σημείωσε ο Αφιδναϊκός στην Βουλιαγμένη. Σε παιχνίδι καλό, ανοικτό, με αρκετές φάσεις κι από τις δύο πλευρές, η ισοπαλία ίσως ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα… Όμως ο τερματοφύλακας Μορφωνιός και τα τρία τέρματα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο εικοσάλεπτο 20’-40’, έδωσαν την νίκη στον Αφιδναϊκό. Σκόρερς των νικητών αναδείχθηκαν οι Κάκαρης (22’), Γάγγας ( 31’) και Σκέλα (40’)! Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο 10’ με τον Τσάλε και στην συνέχεια ο Μορφωνιός είχε δύο καίριες επεμβάσεις σε ισάριθμα τετ-α-τετ. Ακολούθησαν τα 3 γκολ του Αφιδναϊκού και στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι «έτρεχαν και δεν έφθαναν»! Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί ανασταλτικά. Πάντως, στο 78’ έγινε το 3-2 από τον Προβίδα και στα τελευταία λεπτά η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική ενώ ο Μορφωνιός πραγματοποίησε κι άλλη εντυπωσιακή απόκρουση σε τετ-α-τετ, κρατώντας το σκορ νίκης για τον Αφιδναϊκό! Η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε για την ακύρωση ενός ακόμη τέρματός της, ως οφ-σάιντ, λίγο πριν γίνει το τελικό 3-2.

* Το Συκάμινο επικράτησε του Κουβαρά με 3-1. Μόλις στο 2’ ο Τσαγκαράκης σημείωσε το 1-0 αλλά ο Κουβαράς απάντησε στο 4’ με γκολ του Χατζηκοκολάκη (1-1). Οι γηπεδούχοι υπερείχαν και στο 38’ κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Σουβατζής (2-1). Λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου (43’) πάλι ο Τσαγκαράκης πέτυχε το 3-1. Στο β’ ημίχρονο το Συκάμινο διαφύλαξε το αποτέλεσμα καθώς ο Κουβαράς πήρε πρωτοβουλίες αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο 80’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χελιώτης των φιλοξενουμένων. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κουβαρά, η ομάδα του υπέστη «χειρουργική επέμβαση» από την διαιτησία του κ. Παπαδιώτη, τον οποίο οι φιλοξενούμενοι κατηγορούν ότι το εις βάρος τους πέναλτυ ήταν «τραβηγμένο από τα μαλλιά» ενώ η 2η κάρτα στον Χελιώτη, «ωχριούσε» μπροστά σε παρόμοιες συμπεριφορές των γηπεδούχων! 

Ο Ανδρέας Ντρένοβα ήταν ο ηγέτης του Παθιακάκη στον αγώνα με την Αρτέμιδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money