Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΟΞΑΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ




Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοικήσεις της Δόξας Αγ. Άννας και του Α.Ο. Σταμάτας, χαρακτηρίζονται απαράδεκτοι και επικίνδυνοι οι διαιτητές της μεταξύ τους συνάντησης (Τετάρτη 23/10) για το Κύπελλο.


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μελανό σημείο υπήρξαν οι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι διαιτητές (μαζί και οι βοηθοί) Ανδρ. Βλάχος, Τσαλίκογλου, Μαραγκού, οι οποίοι δυσφήμισαν το άθλημα καθώς και την ίδια τη διαιτησία, μπροστά σε φιλάθλους και των δύο ομάδων, τις διοικήσεις τους αλλά και μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, που βρίσκονταν στην εξέδρα.
Με λάθη επί λαθών συνεχώς, παραλίγο να δυναμιτίσουν ένα πολύ όμορφο κλίμα, ώστε με τις λάθος αποφάσεις τους να τσακωθούν τα Σωματεία. Δεν το κατάφεραν... Είναι επικίνδυνοι να διαιτητεύουν σε τέτοιους αγώνες. Προστατέψτε τα Σωματεία!!! 
Η Δόξα Αγίας Άννας και ο Α.Ο. Σταμάτας κάνουν αυτή την δήλωση από κοινού, αγανακτισμένοι και διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συνέβησαν από την απαράδεκτη διαιτησία της τριάδας. Σε έναν αγώνα που έληξε τελικά με νίκη της Σταμάτας, ύστερα από ισοπαλία και πέναλτυ, οφείλουμε να τονίσουμε το ήθος και την σοβαρότητα και των 26 ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money