Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–0





Πιο εύκολη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού επί της γειτονικής Σταμάτας. Η επίθεση των γηπεδούχων δεν παιζόταν από την αργή άμυνα των φιλοξενουμένων και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη.
Η επιθετική τριάδα Αθανασόπουλου, Φώσκολου, Βαζέχα, με την υποστήριξη των χαφ και των πλάγιων μπακ, δεν «κοβόταν» εύκολα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Σταμάτας.
Το 1-0 έγινε στο 9’ μετά από ταχύτατο συνδυασμό Βαζέχα, Αθανασόπουλου, Φώσκολου και πλασσέ του τελευταίου. Στο 15’ ακυρώθηκε γκολ με κοντινό πλασσέ του Στεφανή, ως οφ-σάιντ (μπορεί να ήταν οριακά), ύστερα από πάσσα του Αθανασόπουλου που ανέκοψε προσωρινά ο τερματοφύλακας Πετράκης.
Το 2-0 πέτυχε στο 35’ ο (Ρομάριο) Λέκα και το ημίχρονο έληξε με προσπάθειες των φιλοξενουμένων να ολοκληρώσουν τις επιθέσεις τους αλλά χωρίς επιτυχία.
Το  β’ ημίχρονο ήταν λιγότερο συναρπαστικό στον αγωνιστικό χώρο αλλά «φούντωσε» στην εξέδρα, όπου καμιά 50αριά νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού φώναζαν συνθήματα (τις περισσότερες φορές υβριστικά) κατά της ομάδας της Σταμάτας.
Επικράτησε εκνευρισμός και στο 80' απεβλήθη από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μανουσάκης, για απρεπή συμπεριφορά προς τον προπονητή της Σταμάτας. Στο 89’ ο Φώσκολος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0) και στο 90' απεβλήθη ο Τσιούμας για κτύπημα σε αντίπαλο.
Μετά την λήξη του αγώνα, ο παίκτης της Σταμάτας Μπόρας πήδησε το προστατευτικό συρματόπλεγμα του αγωνιστικού χώρου και κατευνθύνθηκε στην εξέδρα, όπου συνεχιζόταν  ένα ακόμη οικογενειακό επεισόδιο! Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φίλοι των δύο ομάδων και η εξέδρα του γηπέδου ήταν κατάμεστη.
Καλή ήταν η διαιτησία των Αρ. Γαλάνη – Λάμπρου, Σπίθα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Χρ. Μπερμπάντης, Στέλλας (64' Γιουβανέλλης), Στεφανή (73' Τσουμάνης), Καρποντίνης, Φώσκολος (90' Κατσιγιάννης), Βαζέχα, Αθανασόπουλος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Κριεμάδης, Μπόρας, Πέππας, Πλεμμένος, Λέκκας (86' Καμπέρης), Καλογήρου (64' Μπενετάτος), Γ. Μπερμπάντης, Χρ. Τσεβάς, Καλλέρης (66' Κ. Τσεβάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money