Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

B1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ



Στιγμιότυπο από τον αγώνα Άμυνας Νικητών Ανθούσας-Ωρωπού 2-1


Στην πρεμιέρα της Β1 κατηγορίας τα αποτελέσματα ανέδειξαν στις περισσότερες περιπτώσεις την δυναμικότητα των ομάδων… 
Στο ντέρμπυ Αήττητου – Κρυονερίου επικράτησαν (πολύ δύσκολα) οι φιλοξενούμενοι, όπως αμφίρροπη εξελίχθηκε η αναμέτρηση Αχιλλέα – Παμπαιανικού, με τον Αχιλλέα να επικρατεί στα …σημεία! 
Οριακές ήταν οι νίκες του Ραμνούντα, της Νίκης και της Άμυνας. 
Μια ματιά στα σκορ:
Νίκη Δροσιάς – Γέρακας 2-1
Αυλώνας – Προφήτης Ηλίας 0-0
Αχιλλέας Κ. Αχαρνών – Παμπαιανικός 3-2
Άμυνα Νικητές Ανθούσας – Ωρωπός 2-1
Ραμνούς Γραμματικού – Διόνυσος 1-0
Αήττητος Σπάτων – Κρυονέρι 0-1

* Στο 88’ η Νίκη Δροσιάς πήρε την νίκη από τον Γέρακα, ύστερα από δυνατή αναμέτρηση. Ο Γέρακας προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Δημητριάδη, μόλις στο 3’. Η Νίκη ισοφάρισε στο 38’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ζερμπίνη και επεβλήθη 2-1 με σουτ του αμυντικού Κλεάνθη Μπέτση, που είχε προωθηθεί καθώς οι γηπεδούχοι πίεζαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, παρ’ ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Χαμζάι.

* Ο Αυλώνας ήταν καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα επί του ελλιπούς Προφήτη Ηλία και να ικανοποιήσει τους πολυπληθείς φίλους του (περίπου 200 φίλαθλοι ήταν στην εξέδρα του γηπέδου). Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καθαρά αμυντικά, αφού διέθεταν μόλις 12 παίκτες και πήραν με μεγάλο κόπο την ισοπαλία.

* Σε «ματσάρα» με δύναμη, πολλές φάσεις και ανατροπές του σκορ, ο Αχιλλέας νίκησε 3-2 τον Παμπαιανικό. Μόλις στο 1’ λεπτό του αγώνα, δημιουργήθηκε η πρώτη ευκαιρία του Αχιλλέα και ο Κρητικός έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σταματόπουλου. Στο 4’ ο Μυρτάι έκανε σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από σέντρα του Σέλβια.
Το 1-0 έγινε στο 7’ με σουτ του Καρβούνη, ύστερα από πάσα του Σταματόπουλου. Στο 15’ ο Σέλβια με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα και στο 19’ ήλθε η ισοφάριση (1-1), όταν σε μεγάλη μπαλλιά του Χατζή, ο Κατσικώστας έφυγε στην αντεπίθεση πιεζόμενος από δύο αντιπάλους αλλά πρόλαβε την έξοδο του Σταυριανουδάκη και πλάσαρε στην γωνία του.
Η ανατροπή έγινε στο 55’. Τότε, ο Σέλβια με ωραίες προσποιήσεις απέφυγε δύο αντιπάλους και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Αχιλλέα (1-2).
Στο 58’ ο Σταματόπουλος πέρασε μπαλλιά πίσω από την άμυνα του Παμπαιανικού και ο επερχόμενος Παπαχρήστου ισοφάρισε 2-2.
Το τελικό 3-2 πέτυχε στο 80’ ο Καρβούνης με πλασέ, ύστερα από πάσα του Κουβέλη.
Ο Αχιλλέας διαμαρτυρήθηκε σε δύο περιπτώσεις που ο Κρητικός έδιωξε την μπάλλα πάνω στην γραμμή του τέρματος, υποστηρίζοντας ότι ήταν γκολ!
Ο Παμπαιανικός διαμαρτυρήθηκε για την ανοχή της διαιτητικής τριάδας στα δυνατά μαρκαρίσματα επί των παικτών του, όπως και για την είσοδο των αναπληρωματικών παικτών του Αχιλλέα στον αγωνιστικό χώρο στην διάρκεια των πανηγυρισμών για την επίτευξη του 2ου και 3ου τερμάτων της ομάδας τους.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου - Ζέρβας, Δομούζης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Ι. Βολιώτης): Σταυριανουδάκης, Ξύγκος (68’ Νάστος), Καρβούνης, Αβραμόπουλος, Μήλας, Τσαναχτσίδης, Σταματόπουλος, Γκέρτσος (59’ Σκούταρης), Γκολόσι (51’ Παπαχρήστου), Κουβέλης, Τσάκαλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Αλ. Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας (56’ Σερμπενιάδης), Σέλβια, Στασινούλιας, Κατσικώστας (78’ Ντούλας), Κατσαρός, Μυρτάι.


* Η Άμυνα με δύο τέρματα στο α’ ημίχρονο (30’ Ρωμαντζάς και 45’ Χερμάνι), προηγήθηκε 2-0 και τελικά επιβλήθηκε 2-1 του Ωρωπού, που παρουσιάσθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Στην αρχή, ο Ωρωπός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μέγα και τον Φιλλή αλλά η Άμυνα ήταν αποτελεσματική στις οργανωμένες επιθέσεις της. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσει με τον Κέβιν Σούτα στο 50’.

* Ο Ραμνούς νίκησε στο Γραμματικό τον Διόνυσο 1-0, με γκολ του Κόλλια στο 87’! Οι νικητές διατήρησαν την υπεροχή κατά διαστήματα. Ο Διόνυσος πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση στο α' ημίχρονο και λίγο καλύτερη στο β’ μέρος του αγώνα.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Παν. Σιδέρης): Δεληπουτουλούδης, Ζούπα (60’ Μουρίκης), Μπάκας, Ντούρας, Χαμάμης, Γκίκας, Αμάτι, Κόλλιας, Μητρεβόλης (74’ Σαμανίδης), Μήτσης, Τζούτζη (84’ Δημητρακάκης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Βαγγ. Κουτσογιάννης): Βάγγερ, Φαραντάκης, Ζώτος (81’ Δρακούλης), Γκέσουρας, Καρατζίκος, Ράλλης, Σπανουδάκης ( 53’ Μαρώλιας), Τορλαχίδης, Δρόσος, Κωσταντόπουλος, Χρας (52’ Παξιμάδης).

* Το Κρυονέρι «υπέφερε» αλλά πήρε το τρίποντο με νίκη 1-0 μέσα στα Σπάτα από τον Αήττητο, που δεν είχε ικανό σέντερ-φορ να σημειώσει ένα τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το Κρυονέρι σημείωσε γκολ με τον Θανασούλη στο 42’ κι από κει και πέρα ανέλαβε ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι κι έσωσε σε πολλές περιπτώσεις την εστία του. Μάλιστα, σε μια σύγκρουσή του «έχασε» 3 δόντια! Επίσης, τραυματίσθηκε στον ώμο του ο Κολάγκι του Αήττητου και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ

Μάριος Πυκνής είπε...

ti na tin kaneis re file de ksereis arithmitiki; 1h agonistiki einai

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money