Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ!




Δεδομένης της κυβερνητικής εντολής για υποχρεωτική άδεια λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας, κι επειδή σχεδόν όλα τα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής, σε 12 από τους 13 Καλλικρατικούς δήμους, δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας των γηπέδων, η ΕΠΣΑΝΑ φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε αναβολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της από αυτή την εβδομάδα!
Ήδη, στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ένωσης για την ερχόμενη Πέμπτη 17/10, περιλαμβάνεται και το σχετικό θέμα.
Ο μοναδικός δήμος που έχει φροντίσει να αδειοτοτηθεί τουλάχιστον το ένα ποδοσφαιρικό του γήπεδο, είναι ο δήμος Κρωπίας και το γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης».
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της πρώην Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής (σήμερα Περιφερειακή Ενότητα) είχαν δείξει ανοχή στο πρόβλημα από το …2004! Όσοι είχαν καταθέσει σχετικά δικαιολογητικά για βελτίωση των εγκαταστάσεών τους, πρέπει να τις ολοκληρώσουν μέχρι το τέλος του έτους. Όσοι δεν είχαν φροντίσει να κάνουν οποιαδήποτε προεργασία, πρέπει να προβούν άμεσα στις απαραίτητες βελτιώσεις και τα γήπεδα να παραμείνουν κλειστά,μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών.
Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες και δεδομένης της ευθύνης που φέρει η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, αποφασίσθηκε να γίνει κατ’ αρχήν ενημερωτική συζήτηση με τους προέδρους όλων των σωματείων της Ένωσης και να συζητηθεί το ακανθώδες θέμα στην ερχόμενη συνεδρίαση, με ορατή την απόφαση αναβολής όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης!

1 σχόλια:

Μάριος Πυκνής είπε...

re tora to thimithikate;;;oktovri mina;;;an to pane me to gramma tou nomou de vlepo na ksekiname ksana pote

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money