Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–1


































Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Κεραυνό, που ήταν μόνο σε διαστήματα καλός. Ο γηπεδούχος Νικολακάκης είχε 4 τετ-α-τετ (το ένα στο α’ ημίχρονο) και δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ! Σχεδόν αδιάφορο κύλησε στο πρώτο μέρος το παιχνίδι. Οι καλές φάσεις ήταν λίγες και οι αντίπαλοι έφθασαν από μία φορά κοντά στο γκολ…
Όλο το ματς παίχθηκε στο β’ ημίχρονο, όταν ο Κεραυνός βγήκε μπροστά για να σκοράρει και κατάφερε να το πετύχει με πλασέ του Σταμάτη στο 63’.
Ο Νικολακάκης προσπάθησε να ισοφαρίσει, κι έχασε μοναδικές ευκαιρίες στο 70’ με τον Τσοπανάκο, στο 75’ με τον Νίκα και στο 87’ με τον Λαζαρίδη. Στο 84’ είχε κι ο Κεραυνός καλή ευκαιρία με κεφαλιά μόλις άουτ του προωθημένου Μεγαγιάννη.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μπουξμπάουμ – Γουργιώτη, Ντόστη. 
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερούντιος, Φλούδας (78' λ.τρ. Δαμιανίδης), Φακίνος, Σπυρίδης, Πιπινέλης (60' Τσαπανίδης), Καβάσης (60' Γιώτης), Τσοπανάκος, Λαζαρίδης. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μιχάλης (50' Μπάτρης), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Βούσουλας (80' Ευφραιμίδης), Κοντογιάννης, Ανδρεάδης (70' Γεωργίου), Σταμάτης, Μαστροκώστας, Κυριακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money