Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ




Με ανακοίνωσή της η Δόξα Κορωπίου διευκρίνισε ότι η εμφάνιση που φόρεσε η ομάδα στο τελευταίο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πρωτέα, κι έφερε την διαφήμιση «ρεκτιφιέ Τσεβάς», ήταν από το 2011 και καμία σχέση δεν έχει με σημερινή χορηγία του συγκεκριμένου χορηγού. Μάλιστα, αναφέρεται ονομαστικά στο πρώην διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣΑΝΑ Σπύρο Καλιανιώτη, τον οποίο κατονομάζει ως τον δημιουργό του θορύβου που δημιουργήθηκε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δόξας Κορωπίου, που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Μαγγανάς, αναφέρει: 
«Κακώς προκάλεσε σχόλια η εμφάνιση της ομάδας μας στο τελευταίο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πρωτέα, που έφερε την διαφήμιση «ρεκτιφιέ Τσεβάς». Επρόκειτο για χορηγία του 2011 και καμία σχέση δεν έχει με σημερινή χορηγία του κ. Τσεβά. Απλά, αναγκασθήκαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την παλιά εμφάνιση, επειδή είχε κοντομάνικες φανέλες, λόγω της επικρατούσας ζέστης και καλοκαιρίας… Ορισμένοι όμως δεν ασχολούνται με τα προβλήματα των ομάδων τους και κοιτάζουν πώς θα δημιουργήσουν προβλήματα στους άλλους! Εμάς δεν μας απασχόλησε η διαφήμιση στην φανέλα του 2011 ούτε αναλογισθήκαμε ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα. Μας ενδιέφερε η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και τίποτα περισσότερο. Κάποιοι άλλοι όμως, όπως ο κ. Καλιανιώτης, θέλησαν προφανώς να δημιουργήσουν θόρυβο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, κι έσπευσαν να διαδώσουν την «αποκλειστική» πληροφορία. Γι’ αυτό τελικά βρίσκονται εκτός διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ».

* Σε επικοινωνία που είχε με «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ο κ. Καλιανιώτης, μας δήλωσε ότι ουδέποτε σχολίασε αρνητικά το θέμα της διαφήμισης στην φανέλα της Δόξας Κορωπίου.
Εξ άλλου, ο β’ αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης, σε συζήτηση σχετικά με το ίδιο θέμα, δήλωσε ότι επειδή ήταν παρών στο γήπεδο και είδε το γεγονός, το σχολίασε μόνο και μόνο επειδή σε παρόμοια περίπτωση, είχε δεχθεί αυστηρή κριτική επί προσωπικού. Όμως, ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν τον απασχόλησε το θέμα, ούτε του έδωσε την όποια δημοσιότητα, διότι πιστεύει ότι είναι καλό δείγμα φίλαθλης συμπεριφοράς, η ύπαρξη παραγόντων που βοηθούν υλικά τις ομάδες, ειδικά στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα και το αθλητικό κίνημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money