Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β1: ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 2–3




Ωραίος αγώνας, με εναλλαγές στο σκορ, έγινε στο γήπεδο Παιανίας μεταξύ Παμπαιανικού και Νικητών Ανθούσας, που έληξε με νίκη 3-2 των φιλοξενουμένων. Μόλις στο 6’ μετά από λάθος του Σερμπενιάδη, ο Χερμάνι με σουτ έκανε το 0-1. Πριν συνέλθουν οι παίκτες του Παμπαιανικού (στο 10'), έγινε το 0-2 με πλασέ του Ρωμαντζά, από σέντρα του Καραμάνου.
Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και μείωσαν 1-2 στο 21’ με άπιαστο απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια. Στο 33’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σέλβια, αφήνοντας τον Παμπαιανικό με 10 παίκτες. Αυτό δεν πτόησε τους συμπαίκτες του, που συνέχισαν την πίεση και στο 38’ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας κτύπημα κόρνερ του Γκόμπλια.
Στις αρχές του β’ ημιχρόνου (48’) ο Κρητικός έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και ο Μυρτάι με ωραίο σουτ στην κίνηση πέρασε την μπάλλα πάνω από τον Αναστασιάδη και ισοφάρισε 2-2.
Ο Παμπαιανικός είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη αλλά ένα σουτ του Μυρτάι και ένα του Ντούλα, πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασιάδη.
Στο 71’ σε γρήγορα καλά οργανωμένη αντεπίθεση, οι Νικητές σημείωσαν το τελικό 2-3 με σκόρερ πάλι τον Χερμάνι και κατέκτησαν την νίκη!
Πολύ καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου – Μαραγκού, Καλλίνικος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Σερμπενιάδης (73’ Κατσικώστας), Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Κατσαρός, Μυρτάι.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Τζέγια, Τσόκος, Παπαδόπουλος (46’ Κουλούντζος), Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Χερμάνι, Καραμάνος, Κ. Αντωνόπουλος, Αποστολόπουλος (64' Ντόντι), Ρωμαντζάς (69' λ.τρ. Δρόσος).
* Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Παμπαιανικός παρά το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας του, συνεχάρη την τριάδα των διαιτητών για την άψογη διαιτησία και την συμπεριφορά τους, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money