Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ 3B




Αξιοποιώντας την διακοπή των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ κατηγορίας, ο Α.Ο. Απολλώνιος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (δήμος 3Β), έπαιξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του με ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ την Παρασκευή 25/10.
Στο γήπεδο Καλυβίων, τα Καλύβια και ο Απολλώνιος χάρισαν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό θέαμα, χρησιμοποιώντας πολλά νέα παιδιά. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο κυριαρχίας. Στο πρώτο τα Καλύβια ήταν καλύτερα και προηγήθηκαν 2-1, χάνοντας και ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Στο β’ ημίχρονο ο Απολλώνιος  κυριάρχησε και πέτυχε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Τελικό σκορ 4-2 υπέρ του Απολλώνιου.
Ο προπονητής Γιάννης Τζήμας χρησιμοποίησε αρχικά τους Πολίτη, Βερέμη, Όσια, Ζησιμόπουλο, Πούτρο, Σαραντόπουλο, Κουκουλά, Λουστ, Νεφερίδη, Λέκκα, Αγάλου ενώ μπήκαν στην διάρκεια του αγώνα και οι Αζαριάδης, Παπαργυρίου, Χατζηδήμος, Ρόθος, Κακαγιαννόπουλος, Αλεξανδρής, Γιατράς, Καρακίτσος.
Ο Απολλώνιος ευχαρίστησε τον σύλλογο των Καλυβίων για την φιλοξενία και το ραντεβού ανανεώθηκε για μελλοντική συνάντηση.

Οι υποδομές
Καθώς προχωρούν κανονικά οι νομικές ενέργειες για την επίσημη αναγνώριση του Απολλώνιου, συνεχίζεται η οργάνωση των υποδομών του συλλόγου.
Η ομάδα των προπονητών αποτελείται από τους Γιάννη Τζήμα, Γιάννη Λάλα και Στέφανο Λαντζούνη.
Παρά την σχετικά καθυστερημένη έναρξη λειτουργίας τους, οι υποδομές του Απολλώνιου περιλαμβάνουν ήδη 40 παιδιά, χωρισμένα σε τρία -προς το παρόν- ηλικιακά γκρουπ: Παιδικό-παμπαιδικό (1999-2002), τζούνιορ-προτζούνιορ (2003-2006) και
αστεράκια-μπέμπηδες (2007-2010).
Οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η προσέλευση των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι συνεχής. Οι τρεις ομάδες των υποδομών συμμετέχουν ήδη στο τουρνουά νοτίων προαστίων golden-league 2013-2014.
Ο Απολλώνιος έχει έδρα στις εγκαταστάσεις του «Σταρ Κλαμπ», στην παραλία Βούλας (τηλ. 210.8957090). Υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Γκουσγκουλίδης (τηλ. 697.4972579) και Θεόδωρος Παπαργυρίου (τηλ. 6944.644947).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money