Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΩΝ: «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ Α. ΛΑΜΠΟ ΑΠΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ




Μήνυμα συμπαράστασης και ευχές για «περαστικά», έστειλε η οικογένεια της ομάδας νέων των Γλυκών Νερών και ο προπονητής Αλέξανδρος Αρμενιάκος, στην ομάδα νέων της Ατλαντίδας και τον άτυχο παίκτη της Αντώνη Λάμπο, που τραυματίσθηκε στο κεφάλι στην διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΑΝΑ και αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χρειάσθηκε 6 ράμματα για να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση…
Ο Λάμπος τραυματίσθηκε στο κεφάλι στο 7’ λεπτό του αγώνα, όταν έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου από σπρώξιμο, χάνοντας την ισορροπία του και καθώς σωριάσθηκε στην άκρη του συνθετικού τάπητα, κτύπησε –ευτυχώς όχι βαριά- στην πλάτη, το πόδι και (από σύρμα του συρματοπλέγματος της περίφραξης) στο κεφάλι!
Όλοι ευχήθηκαν στον νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και δυνατή επάνοδο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Εν τω μεταξύ, οι συμπαίκτες του και ο προπονητής Γιώργος Τσούνης, αφιέρωσαν την νίκη της ομάδας επί των Γλυκών Νερών με 2-0, στον Αντώνη Λάμπο! Τα δύο τέρματα της Ατλαντίδας σημείωσε ο Σωκράτης Κάκαρης. Έτσι, η ομάδα νέων της Ατλαντίδας Ανθούσας πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζει αήττητη την πορεία της στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money