Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ




* Κορωπί: Όποιος το καλοκαίρι έλεγε ότι την 6η αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος, ο Α.Ο. Κορωπίου θα είχε 15 βαθμούς και θα ήταν δεύτερος με 1 μόλις βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, θα τον πέρναγαν για τρελό! Όμως οι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής  Σταύρος Ηλιόπουλος, τους διέψευσαν όλους.
Στο ημίχρονο του αγώνα ντέρμπυ Κορωπίου – Γλυκών Νερών 2-1, ο πρόεδρος του Κορωπίου Δημήτρης Ορνάκης, εκπροσωπώντας και το Δ.Σ. συνέχισε τις εκπλήξεις που καθιέρωσε από εφέτος η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Βράβευσαν δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τις απονομές των αναμνηστικών, έκαναν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων του Κορωπίου Παναγιώτης Κελεσίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ορνάκης.
* Κεραυνός Κερατέας: «Η εικόνα της ομάδας δείχνει βελτίωση. Παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, που θ’ αποδώσει στα επόμενα παιχνίδια! Ο Κεραυνός αυτήν την στιγμή χρειάζεται στήριξη»… Άποψη φίλων της ομάδας της Κερατέας, μετά την αλλαγή του προπονητή και την ανάληψη καθηκόντων από τον Νίκο Κουρκούνα.
* Εθνικός Ν. Μάκρης: «Νικητής σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Μάκρης. Σημαντικότατη νίκη με 3-2 επί του Άρη Βούλας, σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, για την συνέχεια του μαραθωνίου. Συνεχίζουμε»… Σχόλιο παράγοντα του Εθνικού Ν. Μάκρης. 
* Αμφιάραος Καλάμου: H διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Ντόστη, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία από την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Χρέη προσωρινού τεχνικού, μέχρι την εύρεση νέου προπονητή ανέλαβε ο γενικός αρχηγός Νίκος Δαυίδ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money