Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–2



Την πρώτη νίκη της πέτυχε η γηπεδούχος Δόξα, προσπερνώντας στον βαθμολογικό πίνακα τον Αφιδναϊκό! Κακό ποιοτικά το παιχνίδι, λόγω του άγχους που δεν άφησε τις ομάδες να παίξουν …ποδόσφαιρο. Όμως είχε πέντε τέρματα!!!
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Γκίνι, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, υποδέχθηκε την κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου και πλάσαρε σωστά τον Πέτρο (1-0).
Στο 56' πάλι ο Γκίνι, με κοντρόλ έξω από την περιοχή (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι χρησιμοποίησε και το χέρι του) και με γυριστό σουτ-βολέ στην κίνηση, έστειλε την μπάλλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Πέτρο. Στο 60' μετά από οργανωμένη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μουγιολάρι πήρε την μπάλλα έξω από την περιοχή και αφού πέρασε τον αντίπαλό του, βγήκε λίγο πλάγια και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα «δοκάρι και μέσα» πετυχαίνοντας το 3-0.
Το σκορ αυτό έφερε μια χαλάρωση στους γηπεδούχους, με τον Αφιδιναϊκό να μειώνει στο 63' μετά από κούρσα του Ζέγκου-Λακαφώση από πλάγια και σέντρα που αξιοποίησε ο Σκούρας με ωραία κεφαλιά (3-1). Ο ίδιος παίκτης (Σκούρας) σημείωσε και το 3-2 στο 89' με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μανουσογεωργάκη. Λίγο έλειψε στο 93', μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μπακανδρίτσου, ο Σκούρας να ισοφαρίσει! Όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας τον «νίκησε» σε τετ-α-τετ και κράτησε την νίκη της ομάδας του.
Πολλά λάθη εκατέρωθεν από τους διαιτητές (Κακάνης – Σπίθας, Βάλλας), με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα -μετά το τέλος του ματς- με άσχημο τρόπο, γεγονότα τα οποία γράφτηκαν και στο φύλλο αγώνα.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Παναγόπουλος (27’ λ.τρ. Μπακανδρίτσος), Κουλέπης, Μπίστας, Τσούπης, Καλλιανέζος, Γκιοϊντέσι, Νταλάνι (78’ Κωτσίνης), Μιχαλόπουλος (80’ Βλάμης), Μουγιολάρι (86’ Γουριώτης), Σενέγια, Γκίνι.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Πέτρο, Ράπτης, Δήμας, Μπαρούτι, Σιαδήμας, Δαφνάς, Ζέγκος-Λακαφώσης, Λαγαστής, Σκούρας, Μαυροκεφαλίδης (46’ Μανουσογεωργάκης), Κλίσι (77’ Δ. Κουτσούκος).
* Ο πρόεδρος του Αφιδναϊκού Δημήτρης Κουτσούκος ανάρτησε στον ιστότοπό του το ακόλουθο σχόλιο για τον αγώνα: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και λίγο παραπέρα. Ο Α.Ο. Αφιδναϊκός δεν είναι για τα δόντια σας κύριοι συγκλητικοί... Δεν μιλάμε πλέον για λάθη από ανίκανους, μιλάμε για προσχεδιασμένο και άριστα εκτελεσμένο σχέδιο εκτέλεσης της ομάδος. Με παίκτη στο νοσοκομείο λόγω σπασμένου καρπού από διπλό μαρκάρισμα, το οποίο -σημειωτέον- δεν είδε ο εντεταλμένος καραγκιόζης, με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας όλων των αγωνιζομένων, άφησε το παιχνίδι να φτάσει στα άκρα. Ανακοινώνω ότι παραιτούμαι από την τιμητική θέση της Επιτροπής πρόληψης και καταπολέμησης της βίας και επίσης ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά την πρόταση άλλων μελών του ΔΣ να αποσύρω την ομάδα από το πρωτάθλημα. Επιφυλάσσομαι για την όποια συνέχεια. Οκτώ αγωνιστικές κάναμε υπομονή, αρκετά»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money