Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΜΑΡΚΟ 0–2



Ελαφρώς καλύτερη η Μαρκό, νίκησε 2-0 την γηπεδούχο Μάχη, που φάνηκε αδύναμη επιθετικά αφού έμεινε και με 10 παίκτες από το 29’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Η Μαρκό επανήλθε στις νίκες μετά από 3 αγώνες ενώ η Μάχη έχει 4 αγωνιστικές να κερδίσει έστω κι ένα βαθμό!
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας αλλά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Μάχης. Οι γηπεδούχοι στο ίδιο διάστημα είχαν δυνατό σουτ του Νταή μόλις άουτ, κι ένα δοκάρι με τον Μίχα.
Στην αρχή του β’ ημιχρόνου (47’) η Μαρκό κατάφερε να σημειώσει γκολ, με δυνατό σουτ από 35 μέτρα του Πάντου, που δέχθηκε απροσδόκητα ο τερματοφύλακας Παππάς (0-1)! Ακολούθησαν σκληρές μάχες κέντρου και στο 86’ ο Μασκλαβάνος κέρδισε καθαρό πέναλτυ από αχρείαστο σπρώξιμο εντός περιοχής του Βούσουλα. Ο Ρεντζής με εύστοχο κτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Βιτσεντζάτος. Ο διαιτητής έδειξε 7 κίτρινες κάρτες (3-4).
ΜΑΧΗ (Σιδηράς): Δ. Παππάς, Άγγ. Σιδέρης, Κοροβέσης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Κ. Σένε, Νταή, Καρακοζίδης, Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Θωμ. Σιδέρης, Αναγνώστου (36’ Μάτι), Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος (90’ Κ. Γκρουστιώτης), Λάπας (81’ Γκιούζι), Θ. Βλάχος (88’ Ν. Γκρουστιώτης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money