Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΘΟΥΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ



Ύστερα από μία άκρως τιμητική πρόταση από τον Ταμυναϊκό, σωματείο Γ Εθνικής, ο προπονητής Βαγγέλης Λαθουράς αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Νικητών Μεσογείων. Η μετακίνηση του Β. Λαθουρά σε  ομάδα Γ Εθνικής, αποτελεί τιμή και για το σωματείο μας, αφού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο δουλειάς των Νικητών από τα «αστεράκια» μέχρι τους άνδρες. Η διοίκηση των Νικητών ευχαρίστηεσε τον Βαγγέλη Λαθουρά για τον επαγγελματισμό του, την εργατικότητα και το ήθος του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά του βήματα. «Ανήκει για πάντα στην οικογένεια των Νικητών», ολοκληρώνει στην σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση των Νικητών.
Αναμένεται ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Λαθουράς δήλωσε: «Μετά από ενάμιση χρόνο, ήρθε η ώρα να σταματήσω να ζω εκ των έσω, ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια στην ποδοσφαιρική μου ζωή και κυρίως με την προπονητική μου ιδιότητα. Ανέβηκα επίπεδο προπονητικά με τους Νικητές. Άλλωστε η ομάδα των Νικητών υπάρχει μόνο για να ανεβάζεις το επίπεδό σου είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής. Η ομάδα των Νικητών σε πάρα πολλά  επίπεδα είναι μια ομάδα που παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Γ' ερασιτεχνική κατηγορία, η λειτουργία της είναι σχεδόν επαγγελματική.
Για όλα αυτά, θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και κυρίως την διοίκηση της ομάδας, τον ιδιοκτήτη, ιδρυτή, τεχνικό διευθυντή και συνάδελφο κ. Ηλία Καραπιπέρη, μα πάνω από όλους θέλω να υποκλιθώ στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Η κατανόηση της διοίκησης ήταν πατρική στην επαγγελματική μου συνέχεια. Νοιώθω όπως στην οικογένειά μου τους Νικητές, άρα δεν αποχαιρετώ. Μόνο ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money