Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 21/11/2017 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν. (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΦΡΙΓΓΗΣ Γ.Δ. (ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΚΑΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ Π. (ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Θ. (ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΠΕΠΠΑΣ Κ. (ΣΤΑΜΑΤΑΣ) 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.
ΓΚΕΣΟΥΡΑΣ ΧΡ. (ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Σ. (ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ) 3 αγωνιστικές.
ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ (ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ) 3 αγωνιστικές.

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 28/11/2017, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ και ο προπονητής του ΘΑΛ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ.
- Το σωματείο ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ και ο προπονητής της ΑΠ. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ.

* Ποινές παραγόντων και σωματείων
- Το σωματείο Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του ΙΩ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια μιας (1) αγωνιστικής και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του Κ. ΔΙΑΓΓΟΥΛΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια μιας (1) αγωνιστικής και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του ΒΛ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια μιας (1) αγωνιστικής και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 60 ευρώ για ρίψη από τους οπαδούς του αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
- Το σωματείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50 ευρώ για μεμονωμένη υβριστική συμπεριφορά οπαδών του.
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ για παραβιάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα από τον πρόεδρο του Δ.Σ. ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ. Επίσης, ο Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια για ενάμιση μήνα και πρόστιμο 150 ευρώ (εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική τάση προς τον βοηθό διαιτητή, με απειλητικού περιεχομένου εκφράσεις).
- Το σωματείο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια μιας (1) αγωνιστικής και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ για συμπλοκή οπαδών του στις κερκίδες, που συνδέονται με βιαιοπραγίες και διακοπή αγώνα για 7’ λεπτά. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Αυλώνα Γ. ΜΑΛΑΒΑΚΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια δύο (2) αγωνιστικών και πρόστιμο 20 ευρώ, για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.
- Το σωματείο Α.Ο. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, για συμπλοκή οπαδών του στις κερκίδες, που συνδέονται με βιαιοπραγίες και διακοπή αγώνα για 7’ λεπτά.
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής του δικαιώματος να αγωνίζεται γηπεδούχο και πρόστιμο 150 ευρώ, για απρεπή συμπεριφορά οπαδών του και ρίψη κροτίδας που προκάλεσε τραυματισμό σε ποδοσφαιριστή.
- Το σωματείο ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ απηλλάγη για την ομάδα νέων αλλά ο προπονητής του ΗΛ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια μιας (1) αγωνιστικής και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος παίδων ΓΕΡΑΚΑ – ΚΟΥΒΑΡΑ της 19-11-17 δεν διεξήχθη διότι ο ΚΟΥΒΑΡΑΣ δεν κατήλθε να αγωνισθεί αναιτίως. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΓΕΡΑΚΑ με τέρματα 3-0. Ο Κουβαράς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ και αφαίρεση -3 βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία του οικείου πρωταθλήματος.
- Ο αγώνας του πρωταθλήματος τζούνιορ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ της 19-11-2017 δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ παρουσιάσθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές. Το ΚΡΥΟΝΕΡΙ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ.

- Ο αγώνας ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ που διεκόπη στις 18-11-17 λόγω καιρικών συνθηκών, επανορίζεται εντός 15 ημερών και συνεχίζεται για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή του.
- Ο αγώνας ΑΥΛΩΝΟΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΥ της 19-11-17 που δεν διεξήχθη λόγω καιρικών συνθηκών, επανορίζεται από την διοργανώτρια εντός 15 ημερών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money