Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 2–2



Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και ο γηπεδούχος Θησέας ήλθε ισόπαλος 2-2 με την Άνοιξη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 αλλά ο Θησέας ισοφάρισε και απείλησε και με τρίτο γκολ στο τέλος.
Η Άνοιξη άνοιξε το σκορ στο 46’ με τον Δαρζέντα (0-1) και στο 53’ ο Δρόσος με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα πέτυχε το 0-2. Από το σημείο εκείνο και με την είσοδο του Μουλλάκη, ο Θησέας πίεσε και κατάφερε όχι μόνο να μειώσει 1-2 στο 58’ με κεφαλιά του Ιωάννου (πριν ο Κατσούγκρης είχε κεφαλιά στο δοκάρι) αλλά και να ισοφαρίσει στο 74’ με τον Ζιάγκο (2-2).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σπυρόπουλος, Β. Τζαφόλιας. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτυ που δεν τους δόθηκε για να γίνει το 3-2 και οι φιλοξενούμενοι για το φάουλ εκτός περιοχής που δόθηκε στον Θησέα και από το οποίο προήλθε το 2-2.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης (67’ Ανδριτσόπουλος, 88’ λ.τρ. Κωνσταντακόπουλος), Τασσόπουλος, Νικολέας, Οικονόμου, Δημητρίου (52’ Τσατσούλας), Ανδρεαδάκης (52’ Μουλλάκης), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τρακάκης, Άλι, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος (60’ Μιχαηλίδης), Γεωργούσης, Δρακόπουλος (75’ Πούφλης), Δαρζέντας, Κωβαίος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money