Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3–1



Νίκη με καλή εμφάνιση συνδύασε ο Αχιλλέας, στο γήπεδό του επί του μαχητικού και αγωνιστικά αρκετά καλού Γέρακα. Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καλογερόπουλο, οι γηπεδούχοι έπαιξαν ένα από τα καλύτερα εφετινά τους παιχνίδια (ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο).
Στο α’ μέρος ο Γέρακας που έπαιξε ανοικτά, κατάφερε να εκμεταλλευθεί λάθος του τερματοφύλακα Λιώνη και να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του έμπειρου Κουτρομάνου (0-1), στο 42’.
Ο Αχιλλέας που διατήρησε μεγάλη κατοχή της μπάλλας στο διάστημα αυτό, κέρδισε πέναλτυ (45’) που έκανε ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας στον Γιώργ. Καλογερόπουλο, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Καρακάσης (1-1).
Στο β’ ημίχρονο και για 20’ λεπτά του αγώνα, ο Αχιλλέας έπαιξε εξαιρετικά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και στο 59’ έφθασε στην ανατροπή, με τέρμα του Λάνι (2-1). Ο Γέρακας, παρ’ ότι ακίνδυνος επιθετικά, παραλίγο να ισοφάριζε όταν ο Δριλάκης με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλλα στην συμβολή των δοκών του Λιώνη. Ακολούθησε φάση που «έφτιαξε» ο Γιώργ. Καλογερόπουλος αφού ξεπέρασε την αντίσταση όποιων αντιπάλων του προσπάθησαν να τον ανακόψουν αλλά ανετράπη από τον Αλ. Καλούδη εντός περιοχής. Το πέναλτυ δεν δόθηκε!
Τελικά, στο 81’ ύστερα από νέα προσπάθεια του αξεπέραστου Γιώργου Καλογερόπουλου, ο Φέκας πέτυχε το 3-1.
Διαιτητές: Ρεντίφης – Μαραγκού, Πολίτης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας, Λάνι, Ιω. Καλογερόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Καραγιαννίδης (53’ Φέκας), Φουκαράς, Σταματόπουλος (90’ Μπεκρής), Γιώργ. Καλογερόπουλος (90’ Καπούλας), Φούντας (83’ Παγώνης).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζαμάνης, Αντ. Θεοδώρου (46’ Πατρινός), Στέφ. Παπαδόπουλος, Αλ. Καλούδης, Ιω. Βλαχιώτης (69’ Νικ. Καλούδης), Δριλάκης, Δημητριάδης, Ν. Προβίδης, Κουτρομάνος (74’ Μπερέτης), Αποστολίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money