Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–1



Όταν φόρεσαν τις κανονικές φανέλες τους, οι παίκτες του Νικολακάκη δέχθηκαν την ισοφάριση από τον αποφασιστικό Παθιακάκη! Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με φανέλες προπόνησης, επειδή τα χρώματα του Παθιακάκη ταίριαζαν με αυτά του Νικολακάκη, που δεν διέθετε άμεσα δεύτερη εμφάνιση!!!
Στο πρώτο 45άλεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και άνοιξαν το σκορ στο 12’ με δυνατό σουτ στο «Γ», από 30 μέτρα, του Πεΐδη (1-0). Στο 28’ ο Κατσιγιάννης -σε γύρισμα του Ιορδανίδη- βρέθηκε μόνος προ του Στουραΐτη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα χέρια του τερματοφύλακα…
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν στο 71’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Ανεζύρη (1-1). Στο 78’ ακυρώθηκε γκολ με κεφαλιά του Ταμάμη με κεφαλιά, ως επιθετικό φάουλ του παρακείμενου Κατσιγιάννη. Διαμαρτυρήθηκε ο Παθιακάκης για την απόφαση αυτή. Στο τέλος (90’) ο Νικολακάκης έχασε μεγάλη να πάρει την νίκη, όταν ο Κουμουλίδης σε τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
Διαιτητές: Πανούτσος – Μήταρης, Βιτσεντζάτος. Ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες (5-4).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Στουραΐτης, Παρ. Μουκάνης, Τσαβουσιάν (58’ Σοφιάνοβ), Νίκας, Πάσσαρης, Πεΐδης, Κωστόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (75’ Νταγιάντας), Καβάσης (66’ Δαμιανίδης), Κουμουλίδης, Μαβίδης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Κατσός (56’ Β. Γερογιάννης), Φωτίκας, Ταμάμης, Σπαγής, Θεοδώρου (46’ Ντάσης), Αγγελίνας, Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (79’ Κωστένογλου), Ρόμπολας (82’ Διαμαντόπουλος), Ανεζύρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money