Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–2



Η παρουσία του εξαιρετικά έμπειρου Λαζαρίδη στην 11άδα του Παθιακάκη και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γεωργάκα στο 71’, συνέτειναν ώστε ο Παθιακάκης να σημειώσει εκπληκτική νίκη 3-2 επί των Γλυκών Νερών. Ήταν η τρίτη συνεχής νίκη του Παθιακάκη, που παραμένει αήττητος επί πέντε αγωνιστικές... Τα ελλιπή Γλυκά Νερά «έβγαλαν» κούραση λόγω της υπερπροσπάθειας 120’ λεπτών στον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με την Τριγλία.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοπορία στο σκορ δύο φορές! Στο 8’ ο Αλέξ. Αλεξίου πέτυχε το 0-1 και στο 21’ είχε δοκάρι ο Μπέντας. Στο 23’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λαζαρίδης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε 1-1. Τα Γλυκά Νερά ξαναπροηγήθηκαν στο 37’ με κεφαλιά του Μπουγατσιά, ύστερα από σέντρα του Αλεξίου (1-2).
Στο β’ ημίχρονο ο Παθιακάκης ανέτρεψε το σκορ μέσα σε 8’ λεπτά! Στο 65’ ο Ιορδανίδης έστρωσε την μπάλλα στον Κατσιγιάννη, κι αυτός με σουτ σημείωσε το 2-2.
Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργάκα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και στο 72’ ο Λαζαρίδης με μεγάλη μπαλλιά, έβγαλε σε αντεπίθεση τον Ιορδανίδη, ο οποίος με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έδωσε την πολύτιμη νίκη στον Παθιακάκη (3-2).
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Καραθανάσης. Ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (4-6).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Φωτίκας (63’ Αθανασόπουλος), Ταμάμης, Λαζαρίδης, Σπαγής, Θεοδώρου, Ανεζύρης, Κατσιγιάννης (89’ Ξενάκης), Ιορδανίδης (84’ Διαμαντόπουλος), Ρόμπολας (59’ Ντάσι), Αγγελίνας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Ρέκα (55’ λ.τρ. Λάζαρης), Μπουγατσιάς, Νάνος, Στίσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money