Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–1
Ο πρωτοπόρος Παλλαυρεωτικός υπερείχε αλλά νίκησε δύσκολα γηπεδούχος την δυνατή Σταμάτα με 2-1. Μεγάλη βοήθεια προσέφεραν στους γηπεδούχους οι 150 οπαδοί τους στην εξέδρα… Ήταν η 6η νίκη του Παλλαυρεωτικού.
Το 1-0 σημείωσε ο Κ. Παπαδόπουλος στο 15’ και ισοφάρισε 1-1 για την Σταμάτα ο Μπερμπάντης στο 17᾿. Στο 53’ ο Γιαχάεβ έδωσε τη νίκη στον Παλλαυρεωτικό πετυχαίνοντας το 2-1.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια.
Διαιτητές: Κακάνης – Χουλιάρας, Βλαχόπουλος. Οι αντίπαλοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτυ εκατέρωθεν: Σε χέρι του Γιαχάεβ μετά το 1-1 και σε ανατροπή παίκτη του Παλλαυρεωτικού εντός περιοχής μετά το 2-1.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος (80’ Καυκιάς), Πώχος, Μπεργιάννης (68’ Θεοφανίδης), Πάνου, Μωραΐτης, Μπεζέρα, Κ. Παπαδόπουλος (90’ Καρέλης), Δ. Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ (82’ Ασλάνι).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Παπάζης, Σμυρναίος, Μπόρας, Χαμπέρης, Φαραντάκης, Χαρ. Μανουσάκης (69’ Ντούρας), Κ. Πέππας, Ιω. Δημητρίου (63’ Ρίζος), Ιω. Μπερμπάντης, Στάθ. Κολώτας.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3
Μεγάλη εμφάνιση και νίκη πέτυχε ο Παμπαιανικός στον Γέρακα με 3-0! Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν εξαρχής τον ρυθμό τους στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 2-0 στο 30άλεπτο, με γκολ του εξαιρετικού Παπασωτηρίου (0-1) και αυτογκόλ του Καλούδη (0-2). Η εκπληκτική εμφάνιση του Παμπαιανικού ολοκληρώθηκε στο β’ μέρος (70’) με νέο τέρμα του Παπασωτηρίου, που έκανε κούρσα 50 μέτρων και πλάσαρε επιτυχώς! Η σημαντική εκτός έδρας νίκη του Παμπαιανικού, συνοδεύθηκε με κατοχή μπάλας σε ποσοστό 60-70%, καθώς οι παίκτες του Γέρακα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπαλάγκα, Τσέλιος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0–0
Μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις καθώς ο φιλοξενούμενος Πρωτέας επιδίωξε και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε από τον γηπεδούχο Αχιλλέα, που παρουσίασε κάπως διαφορετικό σχήμα σύνθεσης και ανάπτυξης…
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας είχε δύο σουτ παικτών του ψηλά άουτ, από καλές θέσεις, όπως ήταν γενικά καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά έχασε όσες καλές ευκαιρίες δημιούργησε ή απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Γ. Παππάς.
Ο Πρωτέας πραγματοποίησε μερικές αντεπιθέσεις και στο 80’ παραλίγο να «έκλεβε» το παιχνίδι, όταν σουτ του Μπαλογιάννη έστειλε την μπάλλα πάνω στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σοφιάς, Β. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Τόλιας, Λέσι (81’ Γιουλάτος), Καπούλας (78’ Καντένα), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φουκαράς, Φέκας, Ιω. Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος (79’ Παγώνης), Γιώργ. Καλογερόπουλος, Φούντας (63’ Καραγιαννίδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Χάλαρης, Χύκα, Τσιαγκάνης, Τσιάτσιος, Ντούνι (64’ Καλαθάς), Τσαλικίδης (79’ Παπαγεωργίου), Θάνος, Μπαλογιάννης.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0
Πολύ δυνατή η Άρτεμις, επιβλήθηκε 1-0 στην Ραφήνα (λόγω συντήρησης του γηπέδου Σπάτων) του Ωρωπού, μετά από αγώνα ντέρμπυ και παρέμεινε ως η μοναδική αήττητη ομάδα της Β’ κατηγορίας. Ήταν μια δίκαιη νίκη με δύσκολο αντίπαλο για την Αρτέμιδα. Ο Ωρωπός, παρά τις ελλείψεις του έπαιξε αρκετά καλά και προσπάθησε για το καλύτερο. Έγινε δυνατό όσο και σκληρό παιχνίδι. Διαφαινόταν ότι όποιος έβαζε γκολ, θα κέρδιζε το ματς.
Καλές ευκαιρίες έχασαν οι Ράσα (2 φορές), Τσούκα. Μάλιστα, ο δεύτερος τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε στο 75’. Στο 50’ χάθηκε ευκαιρία να προηγηθεί ο Ωρωπός με τον Κωνσταντινίδη. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 58’ ο Τσουκαλάς με καρφωτή κεφαλιά σε σέντρα του Παπάζογλου. Στο 64’ είχε δοκάρι ο Ωρωπός με δυνατό σουτ του Μαρίνου Ζουβερέλη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Στέφ. Κόλλιας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τογιάλλι (86’ Γκούτσιας), Μάρ. Μοιρασγεντής, Κολάγκι, Τσουκαλάς (62’ Τσούκα, 75’ λ.τρ. Αϊδώνης), Ράσα (90’ Γκούτσιας), Παπάζογλου.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν, Στ. Μήτρου (85’ Σπ. Μίχας), Αμπάζι, Αλιάι (84’ Γιόνι), Μπραχιμάι, Σκαρμούτσος, Τσέλια, Ζουβερέλης, Κρομμύδας (80’ Τσαγκαράκης), Φιλλής (36’ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Μανιώτης.
* Για πολλοστή φορά έγιναν παράπονα για έλλειψη ζεστού νερού στο γήπεδο της Ραφήνας, ώστε να κάνουν μπάνιο οι παίκτες μετά τον αγώνα! Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους…
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–3
Το Κρυονέρι νίκησε με «κλινική» εμφάνιση τον Αετό Πικερμίου στην Ραφήνα, κι έστειλε τα διαπιστευτήριά του στην προσπάθεια για επιστροφή στην Α’ κατηγορία! Το πολύ καλό σύνολο του Κρυονερίου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Αετού, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Πέτρο Τσιγκούλη.
Μέχρι το 40’ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί σε 0-3, με τέρματα των Βαμβάτσικου στο 18’, του Δερβένη (με την βοήθεια και του Αλεξ. Κονταρίνη) στο 25’ και του Ζερμπίνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40’.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 88’ με τον Φυτιλή.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Κυριακόπουλος, Μαραγκού.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Αγραφιώτης (46’ Βοτσίδης), Δημητρίου (76’ Πράπας), Μπαξεβάνης, Φρίγγης, Αλ. Κονταρίνης (46’ Διοκμετζίδης), Άμερ, Μποϊμπέι (55’ Φυτιλής), Μαραγκουδάκης, Ρακιπλάρι, Καραβατάκης, Σπηλιωτάκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Βέκιος, Βαμβάτσικος, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Άννινος (86’ Πατσαχάκης), Δερβένης (75’ Ζήβας), Τουμάσης, Σιατραβάνης (60’ Θανασούλης), Σαχίνης (77’ Γκόντιος).

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–0
Η Νίκη Δροσιάς είχε καλή απόδοση κι επικράτησε δίκαια του Σαρωνικού με 2-0, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 21’ ο Ασημακόπουλος πέτυχε το 1-0 και στο 74’ ο Δρόσος (από σέντρα του Ασημακόπουλου) έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση, και κατέθεσαν μάλλον εύκολα «τα όπλα»…
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπίθας, Κουλοχέρης.
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Μητρόπουλος, Μπαμπιάν, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας, Νταγκούλης (88’ Μηλιώτης), Ασημακόπουλος, Καρατσίκος, Πολύζος (63’ Αγγελόπουλος), Ελευθερίου (87’ Κατσέρης), Δρόσος (85’ Γιαβρής).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Θεοδωρίδης (62’ Χάσκα), Ευθ. Τσομπανάκης, Μεγαγιάννης, Στουραΐτης, Ιω. Πρίφτης (35’ Παπαγιάνι), Στ. Αθανασόπουλος (46’ Πούλος), Φάν. Τσομπανάκης, Χαρίτος, Μπουκουβάλας, Κοτσίου (76’ Ρόθος).

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–0
Το ντέρμπυ των ουραγών κρίθηκε υπέρ των γηπεδούχων. Ο Μαύρος Αετός νίκησε 1-0 στο Πολυδένδρι, την Δόξα Αγίας Άννας. Κλειστό αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Το πήρε η ομάδα που έβαλε γκολ, γιατί οι προσπάθειες ήταν μοιρασμένες. Ο Μαύρος Αετός ήταν καλύτερος στο α’ μέρος και η Δόξα Α.Α. στο β’ ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να κερδίσουν πέναλτυ στο 60’, όταν ο Γκάμπριελ Γκιάτα δέχθηκε αδικαιολόγητο τράβηγμα, μέσα στην περιοχή, από τον Κορμπάκη. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 61’ ο Κατσαντώνης (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία στο 15', μετά από κλέψιμο του Σάββα, που μπήκε και βρέθηκαν τρείς επιθετικοί εναντίον δύο αμυντικών. Όμως η τελική πάσα ήταν λάθος και κόπηκε από τον Καμάρα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο 25’ με τον Τσεβά να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Παναγόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Επίσης, στο 35' ο Παπαθανασίου πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από κάθετη μπαλλιά του Κατσαντώνη, όμως ο Καλλιανέζος αποσόβησε την παραβίαση της εστίας της ομάδας του λίγο πριν η μπάλλα περάσει την γραμμή τέρματος.
Στο 70' έχασαν νέα καλή ευκαιρία οι γηπεδούχοι να τελειώσουν το ματς, όταν σε πλασέ του Τσεβά, μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Στο 65' ο Σάββας σούταρε αδύναμα από καλή θέση και μπλόκαρε ο Κανέλλος. Ο τερματοφύλακας του Μαύρου Αετού κράτησε την νίκη για την ομάδα του και στο 90', όταν έκανε πολύ δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Νταλάνι έξω από την περιοχή...
Καλή η διαιτησία σε γενικές γραμμές των Καρρά – Ντόστη, Αλεξοπούλου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι εντός περιοχής του Τοτόμη στο 75' μετά από σουτ του Σάββα. Ο διαιτητής έδειξε συνολικά 10 κίτρινες κάρτες (6-4)!
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Κανέλλος, Γκ. Γκιάτα, Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Σαρκίρης (93’ Τζίκα), Ουλής, Λόης (91’ Πανανής), Τσεβάς, Κατσαντώνης (82’ Αθ. Μπουλέκος), Παπαθανασίου (71’ Μαγγανιάρης).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Παναγόπουλος, Μπίστας (77’ Γ. Θεοδώρου), Κορμπάκης (64’ Μιχαλόπουλος), Τσούπης, Καλλιανέζος, Γκιοϊντέσι, Σάββας (92’ Στρατής), Διονυσάτος, Βλάμης, Νταλάνι, Μουγιολάρι (62’ Κωτσαδάμ).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–1
Με αρκετή δυσκολία «πέρασε» από τις Αφίδνες η Βουλιαγμένη, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του τοπικού Αφιδναϊκού. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 11’ ο Γιάννης.
Το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα, καθώς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν μόνο για το αποτέλεσμα. Επικράτησε η πιο ψύχραιμη ενώ η άλλη έμεινε με την ικανοποίηση της προσπάθειας!
Η Βουλιαγμένη είχε καλύτερο σύνολο αλλά ο Αφιδναϊκός ήθελε περισσότερο την νίκη χωρίς όμως να διαθέτει τα απαραίτητα «εργαλεία» για να την πετύχει.
Διαιτητές: Τριγάζης – Δ. Τζαφόλιας, Περδίκης. Μετά την λήξη, αναφέρθηκε στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα, ότι ο νεαρός Παπαβασιλείου συμπεριφέρθηκε απρεπώς προς τους ντόπιους οπαδούς (τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές από την Πειθαρχική Επιτροπή).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Πέτρο, Ράπτης, Δήμας, Κυριλής, Μπιτζηλαίος (46’ Ζέγκος-Λακαφώσης), Δαφνάς, Κλίσι, Σιαδήμας, Σκούρας, Λαγαστής (72’ Μαυροκεφαλίδης), Γκιόλλα (46’ Μπαρούτι).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Κουφογιάννης, Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Χαντάντ (82’ Παπαβασιλείου), Γιάννης, Παφίτης (88’ Πρέλα), Παντ. Μαντακίδης (74’ Αχλαδιώτης), Λάμπρ. Μαντακίδης (92’ Γκούμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money