Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–0



Η καλή Άρτεμις νίκησε 2-0 στα Σπάτα τον πάντοτε επικίνδυνο Αχιλλέα, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν νωρίς τον στόχο τους και στην συνέχεια ήξεραν πώς να διαχειρισθούν το παιχνίδι ώστε να αποφύγουν το όποιο πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν άκαρπη υπεροχή στο β’ ημίχρονο, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.
Μόλις στο 2’ ο επανεμφανισθείς (από τραυματισμό) Τσούκα, με σουτ-λόμπα μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Και στο 18’ ο Τσουκαλάς, με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Αρτέμιδος (2-0). Ο Αχιλλέας έχασε στο 43’ την καλύτερη ευκαιρία του, όταν ο Σταματόπουλος πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Κόλλια, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Μήταρης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Στέφ. Κόλλιας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Γκούτσιας (60’ Τογιάλλι), Τσούκα (72’ Μοιρασγεντής), Κολάγκι, Τσουκαλάς (87’ Μπουσδέκης), Ράσα, Γ. Παπάζογλου (80’ Αϊδώνης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνας, Μπούλας, Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος (46’ Παγώνης), Καραγιαννίδης, Φουκαράς, Σταματόπουλος, Φούντας (69’ Μπιζάς), Γκίτζος (80’ Καπούλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money