Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–3



Ματσάρα έγινε στην Βούλα, μεταξύ του γηπεδούχου Άρη και του Θησέα. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1 και στο τέλος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 3-3, μετά από γενναία αντεπίθεση… Υπήρξε ατελείωτη γκρίνια στους πάγκους και την εξέδρα, με αποτέλεσμα την αποβολή τόσο του Μουλλάκη στο 92’ από τον πάγκο του Θησέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού είχε δεχθεί και την πρώτη -πάλι στον πάγκο- στο 87’ για τον ίδιο λόγο (!) όσο και των δύο προπονητών για συνεχείς διαμαρτυρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Θησέας διατήρησε σαφή υπεροχή, δημιούργησε αρκετές φάσεις και μπορούσε να σημειώσει (εκτός των τριών) κι άλλα τέρματα! Στο β’ μέρος ο Άρης Βούλας βελτιώθηκε και ισοφάρισε αφού εκμεταλλεύθηκε και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των φιλοξενουμένων.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Ζιάγκος με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Μουλλάκη (0-1). Ο Σπυρόπουλος των γηπεδούχων, στο 23’ πέρασε και την αντίσταση του Κατσιούλη και ισοφάρισε με πλασέ (1-1). Όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι στο 29’ με σουτ του Ιωάννου (1-2). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (44’) ο Δημητρίου με πλασέ πέτυχε το 1-3, διευρύνοντας την διαφορά και σοκάροντας τους αντιπάλους του.
Στο β’ ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο αποφασιστικός, πίεσε και στο 58’ κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο νεοεισελθών Μήτρος και μείωσε 2-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86’ ο Χούντα, με πλασέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ (3-3).
Διαιτητές: Πανούτσος – Βιτσεντζάτος, Ντόστης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Βελλής (78’ Χούντα), Γιαννόπουλος (46’ Κοτζάι), Κωστόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Τρίμπος, Μήτσιος, Σπυρόπουλος, Κολτσίδας (55’ Μήτρος).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Νικολέας, Τσατσούλας, Μουλλάκης (55’ λ.τρ. Βλασσόπουλος), Κατσούγκρης, Δημητρίου (65’ Σοφρόνι), Ζιάγκος, Ιωάννου (80’ λ.τρ. Ανδριτσόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money